Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm Full İzle! 15 Ekim Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının favori dizisi Bir Zamanlar Çukurova heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen dizide heyecan hiç son bulmuyor. Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımlarından Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümleri ise merakla bekleniyor.

Başrollerini Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Vahide Perçin'in oynadığı dizi oyuncu kadrosu ile olduğu gibi hikayesi ile de ilgi topluyor. Adana'ya geldikten sonra hayatları ve aşkları çıkmaza giren Züleyha ile Yılmaz'ın zorlu mücadelesini anlatan dizi aynı zamanda Hünkar'ın ailesini korumak için verdiği mücadeleyi de anlatıyor. Köklü bir aile ile tutkulu bir aşkın savaşını anlatan dizinin yeni bölümleri her hafta perşembe günleri ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova saat 20.00'da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 67. Bölümde Neler Yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz'ın gerçekleri öğrenmesi ile artan heyecan devam ediyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Demir Züleyha'yı vuran silahın Yılmaz'a ait olduğunu öğreniyor. Bu gerçeği duyan Demir Fekeli konağını baskına gider. Demir sorular sordukça Müjgan ve Behice ise panikler. Yılmaz'ın tek düşündüğü ise Züleyha ile kaçma planlarının bozulmamasıdır. Bu olaylar karşısında Behice Müjgan'a masum rolü yapmasını öğütlerken, Demir'in peşinden giden Yılmaz da planlarını gizli tutarak Demir'in savcı ile konuşmasını engellemeye çalışır. Hünkar'ın holdingteki hisselerini Yılmaz'a satması ile ikilinin arasındaki tek mesele Züleyha olmaktan çıkmıştır.

Demir ve Yılmaz arasındaki gerilim yükselirken Züleyha ise kaçmak için geri sayıma başlar. Hünkar'ın yardımı ile kaçacak olan Yılmaz ve Züleyha planlarının bozulmaması için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu sırada Hünkar da yeniden Fekeli ile dertleşmeye başlamıştır. İkilinin arasında küllenen aşk yeniden doğmaya başlar.

Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçen hafta heyecanın yükselmesi ile yeni bölüm merakla beklenmeye başladı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.