Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı kıpır kıpır bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sabah saatlerinin neşeli, bilgili ve heyecanlı programı hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği program Demet Akalın'ın dobra açıklamaları ve Alişan'ın eğlenceli tavırları ile yayınlandığı günden bu yana seyirciden tam not almaya devam ediyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her gün saat 09.45'te Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı haftanın her günü birbirinden farklı konular ve renkli konuklar ile ekrana geliyor. Sanat dünyasının sevilen yüzlerinin ağırlandığı programda birçok konu konuşuluyor. Ünlü konukların özel hayatlarına dair çarpıcı açıklamalar yaptığı programda mutfak ve sağlık konuları ile seyirci bilgilendiriliyor. Ekonomik tariflerinde verildiği programda magazinden astrolojiye birçok konu tartışılıyor. Zengin içeriği ile program hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 15 Ekim Programında Neler Oldu?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün yayınlanan bölümde heyecan yine doruktaydı. Renkli konukların katıldığı programda lezzetli tarifler, özel açıklamalar ve müzik izleyici ile buluştu.

Demet ve Alişan'ın sevilen sabah programına dün özel açıklamaları ile ekranların sevilen yüzü Ivana Sert katıldı. Moda ikonu açıklamaları ve neşeli tavırları ile programa eğlence kattı. Sevilen şarkıları ile Mansur Ark ise programın diğer konuğu oldu. Birbirinden özel tarifler veren Hande Polat ise seyirciyi bilgilendirdi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 16 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına bugün konuk olacak isimler ise tanıtım filmi ile gösterildi. Programın müzik köşesinde Altay'ın olacağı 16 Ekim'de Dr. Ayça Kaya ve dünya kick boks şampiyonu Sabriye Şengün programa konuk olacak. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı renkli konukları ve bilgi dolu saatleri ile bugün saat 09.45'te Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.