Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 16 Ekim 2020 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 16 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 16 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 16 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 16 Ekim 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Esra Erol'un reality programı ilgi ile takip ediliyor. Hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ekrana gelen Esra Erol'un reality programında çarpıcı olaylar ele alınıyor. Akıl almaz olay ve iddiaları ekrana taşıyan program izleyici tarafından meraka takip ediliyor. Esra Erol'un sunduğu reality program hafta içi her gün saat 16.20'de ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Esra Erol ve ekibinin kayıpları bulduğu, dağılmış aileleri bir araya getirdiği ve DNA testleri ile inkar edilen gerçekleri ortaya çıkardığı reality program izleyiciden uzun yıllardır yoğun ilgi görüyor. Türkiye'nin en sevilen isimlerinden Esra Erol'un sunduğu programda birçok gündem çözülüyor. Mağdurlara yardım eden sunucu yardım faaliyetleri ile de adından söz ettiriyor.

Esra Erol 15 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un reality programında dün yine çarpıcı gelişmeler yaşandı. Yüzleşmelerinde gerçekleştiği programda inanılmaz iddialar ortaya atıldı. Esra Erol'da dün 1 haftadır tartışılan Ayşenur ve Aslan Sarıcan  konusu açıklığa kavuştu. Geçen günlerde annesi Nilgün ve abisi Emrah ile tanışan Ayşenur'un babasının Aslan Sarıcan olup olmadığı açığa çıkacak. Esra Erol DNA testi yapılacağını açıkladı.

Esra Erol'da 10 yıllık kocasının kendisini aldattığını ve 6 aydır hayatının cehenneme döndüğünü anlatan Elif kocası Yılmaz ile yüzleşti. 15 Ekim bölümünde yaşanan büyük yüzleşmeden sonra neler olacağı ise merak ediliyor. Esra Erol'un 15 ekimde ele alınan diğer gündemleri ise Osmaniye'de eylül ayında kaybolan Tuğba Kılıç,  İzmir'de 13 Eylül'de kaybolan Cansu'nun kiminle beraber olduğu ve karısı tarafından evlendikten 24 gün sonra terkedilen Necati Bey oldu.

Esra Erol 16 Ekim Gündemleri Neler?

Esra Erol bugün haftanın son programı ile ekrana gelecek. Saat 16.00'da yayınlanacak programda Aslan Sarıcan'ın Ayşenur'un babası olup olmadığı açıklanacak. Elif ve kocası Yılmaz'ın durumundaki gelişmeler konuşulacak. Esra Erol bugün yeniden ATV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.