Zuhal Topal'la Sofrada 455. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 16 Ekim Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 455. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 455. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının en çok izlene gündüz kuşağı programı Zuhal Topal'la Sofrada rekabet dolu bölümleri ile hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. Yemek programı renkli yarışmacıları ve lezzetli tarifler ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV'de ekrana gelen yarışma büyük bir ilgi ile takip ediliyor.

Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumu ile yayınlanan programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Haftanın her günü farklı bir yarışmacının performansını sergilediği programda en yüksek puanı alan gelin büyük ödülün de sahibi oluyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında gelinler mutfakta marifetlerini gösterirken kaynanalar da puan vererek kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışıyor. Zuhal Topal'ın de verdiği puanlarla haftanın birincisi olan gelin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Programda rekabet ve eğlence ise hiç son bulmuyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 15 Ekim Günü Yarışmacısı Kim Oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının rekabet dolu 4 günü geride kaldı. Dün yayınlanan bölümde 4. gün yarışmacısı Neşe Çendioğlu performansını sergiledi. 19 puan ile günü kapatan yarışmacı büyük ödülü kazanma şansını kaybetti.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın 4. günü rekabet de zirve yaptı. Haftanın finaline bu kadar yaklaşılmışken büyük ödülü alacak gelin merak ediliyor. 12-16 ekim haftası boyunca yarışan gelinlerden en yüksek puanı alan çarşamba günü mutfağa giren Türkan Meral oldu. 37 puan alan Türkan Meral şimdilik zirveyi elinde tutuyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 16 Ekim Haftanın Birincisi Kim?

Zuhal Topal'la Sofrada programında haftanın finali bugün olacak. 12-16 ekim haftasının son yarışmacısı Mavi Topal olacak. Mavi Topal, Türkan Meral'in 37 puanını geçebilirse büyük ödülü alacak.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 16 ekim haftanın birincisi henüz belli değil. Program bugün saat 16.00'da yayınlanacak. Program yayınlandıktan sonra haftanın birincisi olan yarışmacıyıhaberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.