Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi Kim Oldu? 16 Ekim 555. Bölüm Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 555. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 555. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı yarışması Gelinim Mutfakta tüm hızı ile devam ediyor. Reyting rekortmeni programda rekabet ve eğlence her bölüm artarken seyirciler de programı merakla takip etmeye devam ediyor. Uzun zamandır yayınlanan program hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşmaya devam ediyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta programında gelinler ve kaynanalar takım olarak yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerinin gösterdiği yarışmada kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bilmeden puan vermeye çalışıyor. Kaynanaların gelinlerinin tabağını tahmin etmeye çalışırken ter döktüğü yarışmada gelinler arasındaki rekabet ise günden güne artıyor. Günün birincisi olan gelinin çeyrek altın kazandığı programda haftanın birincisi olan yarışmacı ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Her hafta bilezikleri kazanmak için kıyasıya rekabet eden gelinlerden en düşük puanı alan ise haftanın finalinde yarışmaya veda ediyor.

Gelinim Mutfakta 15 Ekim Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 15 Ekim günü yayını ile heyecan doruğa yükseldi. Haftanın finaline çok yaklaşılan programda yarışmacılar tüm güçleri ile birinci olmaya çalışırken seyirci ise kimin kazanacağını merak ediyor.

Gelinim Mutfakta programının 15 Ekim günü yayınlanan bölümünde en yüksek puanı alan yarışması Aysun oldu. Bu hafta gösterdiği yüksek performans ile göz dolduran Aysun aldığı 17 puanla 15 Ekim'de de günün birincisi oldu. Aysun'un çeyrek altınları kazandığı bölümde yeni yarışmacı Nurcan 16 puan ile ikinci olurken İlayda ise 15 puan ile 3. sırada yer aldı. Geçen haftaların favori isimlerinden Zeynep ise 12 puan ile günü son sırada tamamladı.

Gelinim Mutfakta 16 Ekim Haftanın Birincisi Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali bugün olacak. 12-16 Ekim haftasının altın bilezikleri kazanan ve yarışmaya veda eden isimlerinin belli olacağı program ise henüz yayınlanmadı. Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile program bugün saat 13.15'te ekrana gelecek. Haftanın birincisi açıklandıktan sonra haberimizden ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.