Arka Sokaklar Dizisi 561. Bölüm Full İzle! 16 Ekim Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 561. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 561. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Arka Sokaklar Dizisi 561. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 15. sezonu ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Uzun uıllardır yayınlanan dizinin her bölümü merakla bekleniyor. Televizyon tarihinin uzun soluklu yapımlarında olan Arka Sokaklar seyirci tarafından ilgi ile takip ediliyor. Sevilen dizi her hafta cuma günü saat 20.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Alp Korkmaz'ın oynadığı dizi yayınlanan her bölümü ile seyircinin ilgisini çekmeye devam ediyor. İstanbul Asayiş Şube'de görev yapan özel bir ekibin iş hayatındaki mücadelelerini ve ailelerini anlatan dizi uzun yıllardır aynı şekilde takip ediliyor. Temposunu hiç kaybetmeyen yapım aksiyon dolu sahneleri ile de ilgi çekiyor.

Arka Sokaklar Dizisinin 560. Bölümünde Neler Yaşandı?

Arka Sokaklar dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde heyecan yine zirveye çıktı. Selin ve Mesut'un nikahının gelen telefonla iptal olması seyirciyi şaşırttı. Arka Sokaklar dizisinin 560. bölümde Tunç'un gözaltına alındığı haberi ile düğün iptal olur ve ekip apar topar emniyete gider. Tunç'un Kazım'ı öldürdüğünü düşünen memurlar şüpheliyi gözaltına almıştır. Olay yerinde nöbet tutan memurun ortada olmaması ve Elif'in hiçbir şey hatırlamaması Tunç'u çok zor duruma sokar. Tunç'un tek kurtuluş şansı olan Kazım ise ölür. Başak Tunç'un avukatlığını devralır.

Özcan'ın sağ kolu olduğu öğrenilen Hilmi gözaltına alınır. Sorgusu yapılan Hilmi adliyeye götürülürken Ali Hakan ve Arda saldırıya uğrar. Ali'nin vurulduğu operasyonda Hilmi kaçar. Bu sırada davasında gelişme olmayan Tunç cezaevine atılacaktır. Mesut oğlunu cezaevine götürmek zorunda kalır. Bu sırada Rıza Baba'nın bir dostunun kızı satılmak üzere kaçırılır. Ekip işin peşine düşer.

Arka Sokaklar Dizisi 561. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arka Sokaklar dizisinin heyecan dolu son bölümünden sonra Tunç'un nasıl kurtulacağı merak ediliyor. Bir kez daha kavuşamayan Selin ile Mesut'un sonunun ne olacağı da merak edilen konulardan biri. Arka Sokaklar beklenen yeni bölümü ile bu akşam Kanal D'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.