Çocukluk Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 16 Ekim Çocukluk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çocukluk 2. Bölüm izle makalemizle birlikte, Çocukluk dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Çocukluk 2. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Çocukluk 2. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Çocukluk dizisi ve 2. Bölüme dair tüm detaylar…

Çocukluk Dizisi 2. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Uzun zamandır tanıtım filmi yayınlanan Çocukluk dizisinin ilk bölümü geçen hafta ekrana geldi. 9 ekim cuma akşamı 1. bölümü yayınlanan Çocukluk dizisi seyirciden tam puan almayı başardı. Hikayesi ile dikkat çeken yapımın yeni bölümleri şimdiden merak ediliyor. FOX TV ekranlarının yeni dizisi Çocukluk sezonun en iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Dizinin yeni bölümleri her hafta cuma günleri saat 20.00'da ekrana gelecek.

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk'in oynadığı Çocukluk dizisi konusu ve hikayesi ile izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Çocuk evinde koruyucu aile bekleyen kimsesiz çocukların hayatlarını kimi zaman dramatik kimi zaman eğlenceli bir dille anlatan Çocukluk dizisi ilk bölümü ile sevildi. Dizinin yeni bölümü ise bu akşam yayınlanacak.

Çocukluk Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı?

Uzun zamandır beklenen Çocukluk dizisinin 1. bölümü geçen hafta yayınlandı. İlk bölümü ile görücüye çıkan dizi dramatik sahneleri ile yürek burktu.

Çocukluk dizisinin ilk bölümünde annesinden ilk kez ayrılan ve Ali Kağan Çocuk Evine gelen küçük Zeynep'in hikayesi anlatılıyor. Annesi gözaltına alınan küçük kız gittiği çocuk evinin müdürü Mahir'i ve oda arkadaşlarından Mavi'yi hiç sevmez. Birkaç gün sonra gelip annesinin kendisini alacağına inanan küçük kız sonunda hayal kırıklığı yaşayacaktır.

Zeynep'in geldiği Ali Kağan Çocuk Evi'nin müdürü Mahir bütün çocuklara koruyucu aile aramaktadır. Ailenin çok önemli olduğunu düşünen Mahir, sert ve acımasız görünen bir adamdır. Aslında sadece çocukların iyiliğini düşünür ve pamuk kalplidir. Özellikle de 10 yaşında olan ve çocuk evinin asi kızı Mavi'ye karşı.

Çocukluk Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çocukluk dizisinin ilk bölümünden sonra merakla beklenen 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında çocukların Ayşegül'ü köşeye sıkıştırması eğlenceli dakikalar yaratırken, Dodo'nun evlatlık verilmesi ise Mavi'yi üzer. Çocukluk yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX'ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.