Kim Milyoner Olmak İster Canlı İzle! 17 Ekim Kim Milyoner Olmak İster Tek Parça Youtube İzle!

Kim Milyoner Olmak İster Canlı İzle, Kim Milyoner Olmak İster 916. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Kim Milyoner Olmak İster 916. Bölüm canlı izle makalemizle birlikte Kim Milyoner Olmak İster 17 Ekim tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz.

Kim Milyoner Olmak İster Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile ATV  ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması renkli yarışmacıların olduğu bilgi dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dünyanın en çok izlenen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de her hafta heyecan zirveye çıkıyor. Her bölümde birbirinden farklı sorularla terleyen yarışmacılar ekrana geliyor. Kim Milyoner Olmak İster Yarışması her hafta cumartesi günleri yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumu ile ekrana gelen programa her bölüm birçok yarışmacı katılıyor. 12 farklı soruya cevap veren yarışmacılar tüm soruları bilirlerse 1 milyon liranın sahibi oluyorlar. 2 baraj sorusunun olduğu programda yarışmacılara 4 tane joker hakkı veriliyor. Korona virüs sebebi ile seyircisiz sunulan programda seyirci joker hakkı ise uzmana sor olarak değişti. Uzmana sor joker hakkını ise programın milyoner olan tek yarışmacısı Arda temsil ediyor. Yeni sezonda da en çok izlenen yarışma programı olan Kim Milyoner Olmak İster her hafta cumartesi günleri ekrana gelmeye devam ediyor.

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında Geçen Hafta Neler Oldu?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının geçen hafta yayınlanan bölümünde 125 bin liralık soruya doğru cevap veren Hikmet Karakurt gündem olmuştu. Başarılı yarışmacı 3 ekimde yayınlanan bölümde performansı ile dikkat çekmişti. Geçen hafta yayınlanan bölümde kalan 3 sorusundan ilkine doğru cevap veren Hikmet Karakurt 125 bin lira kazanarak yarışmaya veda etti.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sezonunda performansı ile gündem olan yarışmacısı Hikmet Karakurt sosyal medyada da en çok konuşulan isim oldu. Şanlıurfalı yarışmacının ödülü ile kardeşlerinin eğitim masraflarını karşılayacak olması ise izleyenleri duygulandırdı.

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Bölüm Fragmanı

Kim Milyoner Olmak İster yarışması geçen haftaki bilgi ve eğlence dolu bölümünden sonra yeniden bu akşam ekranlara gelecek. Yepyeni soru ve yarışmacılarla ekrana gelecek Kim Milyoner Olmak İster yarışması bu akşam saat 20.00'da ATV'de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.