Kalk Gidelim 125. Bölüm Full İzle! 17 Ekim Kalk Gidelim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

En eğlenceli ve en sevilen diziler arasında yer alan Kalk Gidelim dizisine ulaşmak ve son bölümlerini izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sizlerde Kalk Gidelim 125. Bölüm izlemek ya da Kalk Gidelim son bölüm izlemek için tıklayabilirsiniz ve reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Kalk Gidelim 125. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız bölüme ulaşmanız için yeterli olacaktır.

Kalk Gidelim 125. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının sevilen komedi dizisi Kalk Gidelim eğlence dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her bölümü ile seyirciye neşeli anlar yaşatan dizide her bölüm başka maceralar yaşanıyor. Kalk Gidelim dizisi yayınlandığından bu yana ilgi ile takip ediliyor. Sevilen yapım her hafta cumartesi günleri saat 20.00'da TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Erkan Sever, Ufuk Özkan, Ayça Varlıer ve Mehtap Bayri oynuyor. Ünlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinini hikayesi de ilgi görmeye devam ediyor. Mustafa Ali ve ailesinin yıllar sonra köye dönmesi ile başlayan macera dolu hayat eğlenceli anlatımı ile seyirciyi ekrana kilitliyor.

Kalk Gidelim Dizisi 124. Bölümde Neler Oldu?

Kalk Gidelim dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümüne Sevda'nın Covid-19 olması damga vurdu. Kadının hastalanması ile ortalık karıştı ve ekrana eğlenceli dakikalar yansıdı.

Sevda'nın Covid olduğunu öğrenen Seyfettin bu durumdan Mustafa Ali'yi sorumlu tutar. Şirkette Mustafa Ali'nin hayatını dar eden Seyfettin bir yandan da küpün peşine düşer. Bu sırada şirketteki gerginliğin Sevda'nın Covid olmasından dolayı oluştuğunu anlayan İsmail ise herkese 14 gün izin verir. Şirkette izinlerin başlaması ile küpü de bulan Seyfettin eve gider. Mustafa Ali'nin de küpü aradığını bilen Seyfettin küpü eve sakladıktan sonra karısı Sevda'nın dinlenmesi için ona rahat bir ortam hazırlar. Bu sırada hastaneye giden Nurcan ise Sevda'nın aslında Covid olmadığını ve başka bir hastalığı olduğunu öğrenir. Sevda'nın eve gelmesi ile Hatice'nin ettiği laf Sevda'nın Seyfettin'i yanlış anlamasına sebep olur ve ikili arasında gerginlik yaşanır. Bunun üzerine Nurcan'ın Sevda'nın aslında Covid olmadığını söylemesi ile Sevda Seyfettin'e hayatı dar eder. Tüm bunlar olurken Duru ve Dudu ise evlilik yıl dönümü için telaş içindedir. Ercan ise Meryem'den işçileri affetmesini ister.

Kalk Gidelim Dizisi 125. Bölüm Fragmanı

Kalk Gidelim dizisinin beklenen 125. fragmanı yayınlandı. Fragmandaki hareketli ve eğlenceli sahneler ile yeni bölüm merakla beklenmeye başlandı. Kalk Gideli dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.