Arıza Dizisi 6. Bölüm Full İzle! 18 Ekim Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Arıza 6. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 6. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Show TV kanalının başarılı dizisi; Arıza son bölüm izle reklamsız olarak sizlerle makalemizin alt kısmındaki erişim kısmını tıklayınız…

Arıza Dizisi 6. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonsa Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Arıza dizisi heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Arıza dizisinde her hafta aksiyon dolu bölümler izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Show TV'nin sevilen dizisi merakla beklenen yeni bölümleri ile pazar günleri saat 20.00'da izleyicisi ile buluşuyor.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş'ın oynadığı dizide Ahmet Mümtaz Taylan gibi deneyimli isimler de yer alıyor. Dizide ailesine çok bağlı sıradan bir taksicinin Halide isimli kadına yardım etmesi ile değişen hayatı konu alınıyor. Halide'ye yardım edince başı belaya giren Ali Rıza kız kardeşinin ölümü ile tehlikeli bir hayatın parçası oluyor. Arıza dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı senaryosu ile her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor.

Arıza Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Arıza dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Ali Rıza ile Haşmet yakınlaşması bölüme damga vurdu. Halide'nin ise sürekli Ali Rıza ile kesişen yolu dizinin heyecanını arttırdı.

Arıza dizisinin 5. bölümünde Haşmet'in kafasındaki soru işaretlerini Ali Raza'ya sorması ile ikili yakınlaşıyor. Ali Rıza verdiği cevaplarla Haşmet'in güvenini kazanıyor ve Haşmet Ali Rıza'yı sağ kolu ilan ediyor. Bu yakınlaşmanın ardından Haşmet Ali Rıza'ya konsorsiyuma girmesi gerektiğini söyler. Kaleyi içerden çökertmek için Ersoylular ile el sıkışması gerektiğini açıklar. Haşmet Ali Rıza ile el sıkışması için Fuat'a da baskı yapar.

Haşmet'in konsorsiyum toplantısına beklenmedik sürprizle katılması sonucunda herkes şaşkına döner. Haşmet'i karşısına alan Fuat yanına müttefik toplamaya çalışır. Bu sırada Halide ise geçmişini açığa çıkarmak için Sadi Aksoy'un peşine düşer. Ali Rıza'nın de peşinde olduğu Sadi Aksoy sayesinde ikilinin yolları yeni kesişir. Ali Rıza'yı bu macerada yeni bir sürpriz beklemektedir.

Arıza Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı heyecanı yükseltti. Ali Rıza ile Halide'nin aksiyon dolu sahneleri ve yakınlaşması ilgi çekti. Dizi beklenen yeni bölümü ile 18 ekim akşamı saat 20.00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.