Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 19 Ekim 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 19 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 19 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 19 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 19 Ekim 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların en güvenilir ismi Esra Erol hafta içi her gün reality programı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Esra Erol'un reality programı hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ikindi kuşağında seyirci ile buluşuyor. 12 sezondur yayın hayatına devam eden program her gün ele aldığı gündemlerle seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Esra Erol'un reality programı hafta içi her gün saat 16.20'de ekrana geliyor.

Ekranların en çok izlenen reality programında ele alınan gündemler ve yaşanan gelişmeler merakla bekleniyor. Esra Erol ve ekibi programda kayıpları bulmaya, aileler bir araya getirmeye ve DNA testleri ile gerçekleri su yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Programda ele alınan gündemler Esra Erol ve ekibinin çalışmaları ile kısa zamanda çözülüyor. Programı ile mağdurların yanında olan Esra Erol yardım kampanyaları ile insanlara destek olmaya devam ediyor. Uzun yıllardır ekran hayatına devam eden Esra Erol hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Program saat 16.20'de ATV'de ekrana geliyor.

Esra Erol'da 16 Ekim Günü Neler Yaşandı?

Esra Erol'un reality programı 16 günü son yayını ile ekrana geldi. 16 Ekim programında haftalardır beklenen gerçekler ortaya çıktı. Haftalardır programa gündem olan Ayşenur'un babası 16 Ekim programında ortaya çıktı. Genç kız bir kez daha Türkiye'nin gündemine oturdu.

Esra Erol'un 16 Ekim programında annesi Nilgün hanım ve abisi Emrah ile kavuşan yetimhanede büyümüş Ayşenur'un babası aranıyordu. Ayşenur'un babasının Aslan Sarıcan olup olmadığı 16 Ekim günü ortaya çıktı. İkili için yapılan DNA testi Aslan Sarıcan'ın Ayşenur'un babası olmadığı gerçeğini ortaya çıkardı. Esra Erol'da ele alınan diğer gündemler ise Necati Bey'in 24 gün evli kaldığı karısı Sibel ile yüzleşmesi, 13 eylülde Uşak'ta kaybolan Cansu'nun nerede olduğu ve kayıp kızı Tuğba ile kavuşan anne oldu.

Esra Erol 19 Ekim Gündemleri Neler?

Esra Erol'un reality programı haftanın ilk yayını ile bugün ekrana gelecek. Programda geçen hafta ele alınan gündemler tartışılmaya devam edilecek. Yeni gelişmelerin açıklanacağı programda farklı gündemler de ekrana taşınacak. Esra Erol bugün saat 16.20'de ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.