Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 20 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği program bu sezon yayın hayatına başladı. Yayınlandığı ilk günden beri seyirciden tam not almayı başaran program her gün merakla bekleniyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her gün saat 09.45'te Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında her gün birbirinden renkli isimler konuk olarak ağırlanıyor. Demet Akalın'ın dobra açıklamaları ve yorumları programa renk katarken sabah programlarının sevilen yüzü Alişan da konuları eğlenceli bir şekilde ele alarak izleyiciye keyifli dakikalar yaşatıyor. İkilinin sunumu ile ekrana gelen program zengin içeriği ile de takdir topluyor. Birçok konu ve gündemin konuşulduğu programa konuk olan isimlerin özel açıklamaları da ilgi ile takip ediliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının zengin içeriği ve çarpıcı konukları izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. İkilinin programında sağlıktan mutfağa her şey konuşuluyor. Usta şefler ekonomik ve lezzetli yemek tarifleri verirken, uzman doktorlar da sağlıklı yaşamın ipuçlarını anlatıyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında sanat dünyasının ünlü isimler ağırlanıyor ve özel açıklamaları ile gündem yaratıyorlar. Magazinden astrolojiye her şeyin konuşulduğu program kıpır kıpır ve neşe dolu bölümleri ile hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 20 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının sonraki gün konukları her gün program yayınlandıktan sonra izleyici ile paylaşılıyor. Programın 20 Ekim konukları ise merak edildi.

20 Ekimde Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına sevilen şarkıları ile Türkü ve Erkam Aydar konuk oluyor. İkili çeşit çeşit şarkıları ile izleyiciye neşe dolu anlar yaşatacak. Programın diğer konukları ise mutfak önerileri ve sağlıklı yaşam sırları ile bilgi dolu saatler sunacak. Programın mutfak köşesinde Sahrap Soysal birbirinden lezzetli tarifler verecek. Prof. Dr. Kadir Demir ise sağlığa dair bilgileri ile ekran karşısında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.