Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 20 Ekim 2020 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 20 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 20 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 20 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 20 Ekim 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Esra Erol hafta içi her gün yayınlanıyor. Sevilen reality programı Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ikindi kuşağında yer alıyor. Akıl almaz olayları ekrana taşıyan reality programı her gün seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Başarılı sunucu Esra Erol'un sunduğu reality program hafta içi her gün saat 16.20'de ekrana geliyor.

Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol'un sunduğu reality program tüm hızı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Kayıpların bulunduğu dağılmış ailelerin bir araya getirildiği programda her gün birbirinden çarpıcı gündemler ekrana taşınıyor. Esra Erol'un mağdurlara destek olduğu ve adalet aradığı program büyük ilgi ile takip ediliyor. Birçok yardım kampanyası ile de adından söz ettiren Esra Erol hafta içi her gün seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Esra Erol 19 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un reality programında dün yine alık almaz olaylar tartışıldı ve buluşmalar yaşandı. Haftalardır gündemde olan Ayşenur'un Aslan Sarıcan'ın kızı olmadığı ortaya çıktı. Programın dünkü bölümünde Aslan Sarıcan ile Nevin hanımın çocuğu olduğunu iddia eden dinleyici ise dikkat çekti.

Esra Erol'un 19 Ekim programında birçok gündem ele alındı. 16 Eylül'den beri kayıp olan Tuğba Kılıç'ın bulunduğu duyuruldu. En son Yasin Diker ile görülen kayıp Cansu ise Esra Erol ve ekibi tarafından aranmaya devam ediyor. Cansu ile ilgili yani gelişmeler izleyici ile paylaşılıyor.

Esra Erol 20 Ekim Programı Gündemleri

Esra Erol'un bugün yayınlanacak bölümü merakla bekleniyor. Nevin hanım ile Aslan Sarıcan'ın çocuğu olduğunun iddia eden isim bugün programa katılacak. Yüzleşmede neler olacağı merakla bekleniyor. Kayıp Cansu ile ilgili yani gelişmelerinde ekrana geleceği 20 Ekim programında Aycan Nuri Gerçek'in evliliği de konuşulacak. Uşak'ta kaybolan ve aylar sonra bulunan Tuğba Kılıç da ailesi ile buluşacak. Esra Erol yeni yüzleşmeler ile bugün saat 16.20'de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.