Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu? 20 Ekim 557. Bölüm Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 557. Bölüm full izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 557. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile hafta içi her gün ekrana geliyor. Birbirinden farklı lezzetleri en iyi yapmak içi kıyasıya rekabet edilen yarışma seyirci tarafından ilgi ile takip ediliyor. Yayınlanmaya başladığı günden beri en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15'te ekrana geliyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Sensin yarışmasında gelinler ve kaynanalar takım olarak yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdikleri ve günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalıştıkları programda kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bilmeden puanlama yapmaya çalışıyor. Gelinlerinin tabağına yüksek puan vermek isteyen kaynanalar stresli dakikalar yaşıyor. Yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda günün birincisi çeyrek altın kazanırken, hafta boyu en yüksek puanı toplayan  yarışmacı ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında hafta boyu en düşük puanı alan gelin ise ödüllere ve yarışmaya veda ediyor.

Gelinim Mutfakta 19 Ekim Puan Durumu Nasıl?

Gelinim Mutfakta yarışmasında dün yayınlanan bölüm ile yeni hafta başladı. 19-23 ekim haftasında programa yeni katılan gelin Didem oldu. Geçen hafta Nurcan'ın elenmesi ile programa katılan Didem son  derece iddialı bir giriş yaptı. Hafta boyunca Zeynep, İlayda, Aysun ve Didem'in performanslarını sergileyeceği programda rekabet ve heyecan ilk günden yükseldi.

Gelinim Mutfakta yarışması yeni haftanın ilk bölümü ile ekrana geldi. 19 ekim programında yarışmacılar Ali Nazik yemeğini hazırladı. Günün sonunda yemeği en çok beğenilen gelin  Zeynep 21 puan ile çeyrek altının sahibi oldu. İlayda ve Didem 15 puan alarak ikinciliği paylaşırken Aysun ise 10 puanla günü son  sırada tamamladı.

Gelinim Mutfakta 20 Ekim Puan Durumu Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasının rekabet dolu ilk gününden sonra heyecan iyice yükseldi. Yarışmanın 20 ekim puan durumu ise henüz belli değil. Program bugün 13.15'te Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Puanlar açıklandıktan sonra son durumu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.