Zuhal Topal'la Sofrada 458. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 21 Ekim Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 458. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 458. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların sevilen yemek yarışması Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada 21 Ekim Çarşamba günü de yine sevenlerini ekran başına kilitleyecek. Saat 16.00’da ekrana gelecek olan program hafta finali için kıyasıya mücadele verecekler. Gelin ve kaynanaların tatlı çekişmelerine konu olan programda bugün de en lezzetli yemeklerin yanında yorumlar da programa damga vuracak.

Gündüz kuşağı arasında en ilgi gören programlardan olan yarışma, tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta farklı beş gelin ve beş kaynananın programa katıldığı ve mücadele ettiği yarışma sonucunda kazan gelin 15 bin TL ödül kazanıyor. Bu hafta ise programın en heyecanlı bölümlerinden birisi ekrana gelecek.

Zuhal Topal’la Sofrada Bu Haftanın Yarışmacıları

Programda kıyasıya mücadele eden ve en lezzetli sofrayı kurarak birinci olmak isteyen bu haftanın yarışmacıları birbirlerinden farklı rekabetleri ve atışmaları ile gündeme geliyor. Programda özellikle 32 yaşında, 4 yıllık evli ve Türkçe öğretmeni olan İnci Şengül ile kaynanası Beyhan Şengül arasındaki atışmalar dikkat çekiyor. Tam bir eleştiri makinesi olan kaynanası özellikle hataları hiçbir şekilde affetmiyor.

Diğer bir yarışmacı olan Emine Doğan ise henüz 26 yaşında ve 4 yıllık evli. Çok telaşlı hareketleri ile dikkat çeken Doğan, sözünü sakınmaması ile öne çıkıyor. Nuriye Celal ise gelininden kaçamıyor ve özellikle Adana mutfağı konusundaki iddiaları ile yemeklerinden tam puan almayı umuyor. Yarışmanın en geç adaylarından olan Gamze Oktay ise 24 yaşında ve henüz 10 aydır evli. Son derece inatçı olan Oktay, yarışmada eleştirilere fazlasıyla karşılık veriyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 458. Bölüm İzle

Adile Yılmaz ise yarışmanın en az konuşanları arasında yer alıyor. Ancak konuştuğunda masada bulunan herkesi şaşırtmayı başarıyor ve yeri geldiğinde programda soğuk rüzgârların esmesine neden oluyor. Hülya Polat ise 39 yaşında olup 10 yıllık evlilik yaşamı bulunuyor. Özellikle tatlılar konusunda iddialı olan Polat, sivri dili ile yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden.

21 Ekim Çarşamba günü ekrana gelecek Zuhal Topal’la Sofrada 458. Bölüm izleyerek yine kıyasıya rekabeti ve lezzetli yemeklere tanık olacaksınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.