Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu? 21 Ekim 558. Bölüm Puan Durumu...

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 558. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 558. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların sevilen yarışması olan Gelinim Mutfakta 21 Ekim Çarşamba 558. Bölümü ile birlikte yine eğlenceyi ve rekabeti bir arada tutuyor. Sunuculuğunu ekranların sempatik yüzü Onur Büyüktopçu’nun yapmış olduğu programda yine özel lezzetler bir araya gelecek ve sunucu ve kaynanalar oylama yaparak gelinlerin ödüle ulaşmasını sağlayacak.

Günün birincisi ve puan durumu da yarışmanın sonunda açıklanacak ve böylece ödül kazanan adaylar da belirlenmiş olacak. Belirlenecek olan günün yemeği ile birlikte Türk ve Dünya mutfağına ait yemeklerin yapılması da mümkün hale geliyor. Bu sayede izleyiciler de farklı tarifleri en hızlı ve lezzetli bir şekilde nasıl yapacaklarını öğrenirken, günün sonunda oylamalar sonucunda ödül kazananı da belirliyorlar.

Gelinim Mutfakta Günün Birincisi ve Son Durum

Mutfak lezzetlerini ve gelin ile kaynanalar arasındaki rekabeti bir araya getiren sevilen yarışma Gelinim Mutfakta, 21 Ekim günü de yine izleyicilere keyif dolu anlar yaşatacak. Geçen programda özellikle Zeynep’in performansı dikkat çekmişti. Zeynep’in sert tavırları ve rakiplerine karşı eleştirel tutumu programa damga vururken, kendisinin ise yüksek puanlar almasına fırsat vermiyor. Son puanlamaya göre İlayda 33 puanda, Zeynep 38 puanda, Aysun 15 puanda ve Didem de 24 puanda bulunuyor.

Özellikle Zeynep’in son zamanlarda almış olduğu puanlar yüzünden önemli bir özgüven artışı olduğu gözlemlenirken, kaynanası Yasemin hanım ile büyük bir tartışma yaşamasına rağmen aralarının da iyi olması bugünkü programın da içeriğinin nasıl olacağını büyük bir merak konusu haline getiriyor. Özellikle bugün yani 21 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak program hafta sonuna doğru puanların netleşmesi açısından büyük bir önem taşıyacak. Programda ayrıca bir süredir gündeme gelen gelinlerin yaptıkları yemeklerin kaynanalarına işaret ediliyor oluşu haberleri de bu bölümde izleyiciler tarafından daha dikkatli takip edilmesine neden olacak.

Gelinim Mutfakta 21 Ekim Çarşamba Günü Yemek Programı

Gelinlerin yapacakları yemekler ise program başladıktan sonra belli olacak. Özellikle farklı gelinler ile farklı kaynanalar arasında çok çekişmeli geçmesi beklenen program yine eğlenceyi, keyifi ve hoş geçirilen zamanları seyircilere sunacak ve gün sonunda puan durumu belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.