Sen Çal Kapımı 15. Bölüm Full İzle! 21 Ekim Sen Çal Kapımı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sen Çal Kapımı 15. Bölüm tek parça izle, Sen Çal Kapımı son bölüm izle sorguları ise en çok aratılan başlıklar olarak karşımıza çıkıyor. Sizlerde ekranların popüler dizisi Sen Çal Kapımı 15. Bölüm tek parça izle seçeneği sayesinde Sen Çal Kapımı 15. Bölüme ulaşabilirsiniz. Son bölüm hakkında reklamsız bilgi almak için ise Sen Çal Kapımı son bölüm izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Sen Çal Kapımı 15. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Fox TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Pakımı 15. Bölümü ile birlikte 21 Ekim Çarşamba günü sevenleri ile buluşacak. Her geçen gün adından daha fazla söz ettiren dizinin yeni bölümünde de yine izleyicileri bekleyen önemli gelişmeler yaşanacak. Yaz sezonuna damga vuran ve aldığı reytingler ile birlikte yeni sezonda da devam etme kararı alınan dizi Sen Çal Kapımı 21 Ekim saat 20.00’de ekranda olacak.

Yaşamda tüm umutlarını eğitime bağlayan Eda, yurtdışı bursunun kesilmesi ile birlikte lise mezunu olarak kalmış ve o esnada da Serkan Bolat ile karşılaşmıştır. Serkan Bolat ise kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yapması halinde Eda’ya yurtdışı eğitimi için burs vermeyi kabul eder. Eda’nın esas olarak nefret ettiği Bolat’ın teklifini yaşam koşullarındaki zorluk nedeniyle kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparlarken Serkan ve Eda ise daha önceden bildiklerini unutacaklar ve tutkulu bir ilişki yaşamaya başlayacaklardır. Yeni bölüm ile birlikte dizinin ana senaryosu çok daha ilgi çekici bir hale gelecek.

Sen Kal Çapımı 14. Bölümde Neler Olmuştu?

Eda, Serkan’ın kendisiyle İtalya’ya gideceğini halasına ve arkadaşlarına büyük bir mutluluk ile açıklamış ve heyecanından yerinde duramaz haldedir. Serkan ise ailesinin, Eda’nın ailesiyle olan bağlantısını öğrenir ve aşkından ötürü kendisine ailesine karşı çıkar. Bu süreçte Eda’ya daha çok bağlanmış ve kendi işlerini erteleyerek Eda ile baş başa bir gün geçirmek istemişti.

Eda ile aşklarını yaşadıkları esnada ise ofiste Serkan’ın yokluğundan ötürü tüm işler aksama noktasına gelmişti. Leyla sürekli gelen telefon trafiğinden dolayı zor anlar yaşarken, ofisteki herkeste de bir panik hali olmuştu. Efe’nin özellikle böylesi bir ortamda Selin’e yardım etmek istemesi Serkan’ı çıldırmıştı.

Sen Çal Kapımı 15. Bölüm Yayınlandı mı?

Yine heyecan ve aşk dolu bir bölüm ile izleyicilerin karşısına gelecek olan Sen Çal Kapımı 21 Ekim Çarşamba günü 15. Bölümü ile saat 20.00’de Fox TV ekranlarında olacak. Bu bölümde ise Eda ve Serkan’ın İtalya’ya gitme planları ve çevresindekilerden alacakları tepkiler baskın çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.