Zuhal Topal'la Sofrada 459. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ekim Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 459. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 459. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı yarışması Zuhal Topal'la Sofrada heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Hafta içi her gün yayınlanan program izleyici tarafından ilgi ile takip ediliyor. Zuhal Topal'la Sofrada programı her hafta ağırladığı birbirinden renkli yarışmacıları ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Program hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Zuhal Topal'ın neşeli sunumu ile ekrana gelen programda her hafta farklı gelin ve kaynanalar yarışıyor. Programda gelinler hazırladıkları zengin menüleri en lezzetli şekilde yapmaya çalışırken kaynanalar ise verdikleri puanlarla kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın her günü farklı bir yarışmacının performansını sergilediği programda en çok puanı alarak 1. olan yarışmacı ise 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal'ın da verdiği puanlarla birincinin seçildiği yarışmada tüm gelinler kıyasıya rekabet ediyor. Zuhal Topal'la Sofrada rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile hafta içi her gün ekrana geliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 21 Ekim Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada programında dün yapılan yayın ile haftanın ilk üç günü geride kaldı. Programın 3. gün yarışmacısı Gamze Oktay ise aldığı 21 puan ile haftanın birincisi olma şansını kaybetti. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 19-23 Ekim haftasında şimdilik ilk gün yarışan İnci Şengül 31 puan ile zirveyi elinde tutuyor. Programın son 2 günündeki yarışmacıların alacakları puanlara göre büyük ödülün sahibi belli olacak.

Zuhal Topal'la Sofrada programında 22 Ekim perşembe günü yarışacak isim Hülya Doğla. Yarışmacının büyük ödüle aday olması için İnci Şengül'ün aldığı 31 puanı geçmesi gerekiyor. Haftanın finaline bu kadar yaklaşıldığı programda kimin ödülü alacağı ise merak ediliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ekim Yarışmacısı Puan Durumu Belli Mi?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında 22 Ekim puanları henüz açıklanmadı. Program bugün saat 16.00'da ekrana gelecek. Perşembe günü yarışmacısı Hülya Doğla'nın puanını açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.