MasterChef Tek Parça 22 Ekim 2020 TV8 Canlı İzle! Masterchef Türkiye 83. Bölüm Full İzle!

Masterchef 22 Ekim Full tek parça izle, Masterchef 83. Bölüm izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak Hazırladığımız Masterchef 83. Bölüm izle makalemizle birlikte Masterchef 22 Ekim tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz. Büyük bir heyecanla ve tüm hızıyla devam eden, ekranların reyting rekortmeni programı Masterchef ile ilgili video ve linkleri görmek için haberimizin devamına göz atabilirsiniz…

MasterChef Tek Parça 22 Ekim 2020 TV8 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Dünyanın en zorlu yemek yarışması MasterChef heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin en iyi şefinin arandığı programda her bölüm kıyasıya rekabet ekranlara taşınıyor. MasterChef Türkiye konsepti ile her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen program haftanın 5 günü TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

MasterChef Türkiye programının jüri üyesi koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu oturuyor. Deneyimli şefler yarışmacılardan yaratıcı ve lezzetli yemekler yapmalarını istiyor. Her bölüm takım olarak ya da bireysel mücadeleler veren yarışmacılardan en iyi olanlar şefler tarafından belirleniyor. En kötü yemeği yapan isimlerden biri ise her hafta pazar günü programa veda ediyor. MasterChef Türkiye programında her hafta elenecek isim merakla bekleniyor. Program pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri TV8'de ekrana geliyor.

MasterChef Programı 20 Ekim'de Neler Oldu?

MasterChef Türkiye programının 20 Ekim salı günü yayınlanan bölümünde haftanın ilk eleme adayları belli oldu. Salı günü oynanan dokunulmazlık oyunları ile eleme postasına girecek 2 kişi seçildi.

MasterChef Türkiye yarışmasının salı günü yayınlanan son bölümünde Berker ve Sefa eleme adayı olarak seçildi. Programın ilk bölümünde takımlar arasında dokunulmazlık oyunu oynandı. Hazırlanan yemekleri tadan şefler dokunulmazlığı mavi takıma verdi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım ise bireysellik oyunu oynamak zorunda kaldı. Kırmızı takımın kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Özgül oldu. Özgül ilk eleme adayı olarak Berker'i seçti. Berker'den sonra oy birliği ile 2. eleme adayı Sefa oldu. Programın favori isimlerinden olan Berker ve Sefa'nın eleme postasına düşmesi seyirciyi üzdü.

MasterChef Programı 22 Ekim Tanıtımı Yayınlandı Mı?

MasterChef Türkiye programının ilk iki eleme adayının belli olması ile heyecan yükseldi. Programın bugün yayınlanacak bölümünde 2. kez dokunulmazlık oyunu oynanacak. Yeni eleme adaylarının belli olacağı bölüm merakla bekleniyor. MasterChef Türkiye yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.