Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm Full İzle! 22 Ekim Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecanın her bölümde zirveye çıktığı dizi yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi hikayesi ile seyirciyi ekrana kilitliyor. Dizinin yeni bölümleri her hafta perşembe günleri saat 20.00'da ATV  ekranlarında yayınlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Vahide Perçin rol alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi çarpıcı senaryosu ile de ilgi topluyor. Yılmaz ve Züleyha aşkının Yaman ailesinin planları ile nasıl sınavlara tabi kaldığını anlatan dizide heyecan git gide yükseliyor. Bir taraftan aşkı anlatan yapım diğer yandan ise bir aile dramını konu alıyor. Adana'da çekilen dizi her bölümü ile reyting rekorları kırıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 68. Bölümde Neler Oldu?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayınlanan son bölümünde heyecan yine zirveye çıktı. Yılmaz Züleyha kaçışı beklendiği gibi olmamakla beraber Çukurova'da işler iyice sarpa sardı.

Dizinin 68. bölümünde çocuklarını alıp gelecek hayalleri kurmaya başlayan Züleyha'nın yolu yarıda kesilir. Bundan Hünkar'ı sorumlu tutan Yılmaz ise hesap sormak ister. Yılmaz'ın Hünkar'a hesap sorması konağın ateşler içinde kalmasına sebep olur. Bu olaylarında etkisi ile eski aşıklar Fekeli ve Hünkar yeniden yakınlaşmaya ve birbirlerinin yaralarını sarmaya başlar. Bu sırada Demir ise Sevda ile kalmaya devam etmektedir. Demir her ne kadar Züleyha'yı özlese de kendini Sevda'ya aşık olduğuna inandırmaya çalışır. Ancak Sevda aralarındakinin aşk olmadığını ve Demir'in Züleyha'yı zarar vererek sevdiğini söyler. Demir duyduklarına inanmak istemez. Zülayha ise yeniden Hünkar ile karşı karşıya gelir. Dizide herkes hesaplaşmaya başlar. Tabi ki Demir ve Yılmaz da oğulları Adnan için karşı karşıya gelir.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 69. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde Demir ve Yılmaz arasında silahların çekilmesi ile heyecan yükselmişti. İzleyiciler dizinin yeni bölümünde yaşanacakları merak etmeye başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 69. yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da ATV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.