Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 23 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 23 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 23 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı neşe dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği program yeni sezonda sabah saatlerini renklendirmeye devam ediyor. Kıpır kıpır ve bilgilendirici konsepti ile Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Program hafta içi her gün saat 09.45'te ekrana geliyor.

Demet Akalın ve Alişan'ın renkli sunumu ile ekrana gelen program seyircinin takdirini kazanmaya devam ediyor. Her gün sanat dünyasının ünlü isimlerinin konuk olarak ağırlandığı programda müzikten magazine, sağlıktan mutfağa birçok konu ekrana taşınıyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı renkli ve bilgili içeriği ile sabah saatlerinin en sevilen programı olmaya devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 22 Ekimde Neler Oldu?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün yayınlanan bölümünde yine renkli görüntüler meydana geldi. Metin Özülkülü ve Eda Özülkülü'nün konuk olduğu programda müzik şöleni yaşandı. Stüdyoda sevilen şarkılar söylenirken birçok magazin gündemi de konuşuldu. Eda ve Metin Özülkü'nün özel açıklamaları ise merakla takip edildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 23 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına her gün konuk olacak isimler tanıtım filmleri ile gösteriliyor. Programın merak edilen 23 ekim konukları ise Suzan Kardeş, Dr. Feridun Kunak, Parviz Abdullayev ve Şef Hüseyin Güvenç olacak. Birbirinden önemli isimlerin ağırlanacağı 23 ekim programında eğlence ve bilgi yine bir arada olacak. Sevilen isimlerin özel açıklamaları da ekrana taşınacak.

Suzan Kardeş bugünkü programda sevilen şarkıları ile seyirciye eğlenceli dakikalar yaşatacak. Dr. Feridun Kunak sağlığa dair önemli bilgiler verirken, Şef Hüseyin Güvenç lezzetleri tarifleri ile izleyicileri ekrana kilitleyecek. Programın konuklarından Parviz Abdullayev ise renkli sürprizleri ile programa eğlence katacak. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlence dolu yeni bölümü ile bugün saat 09.45'te Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.