Zuhal Topal'la Sofrada 460. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 23 Ekim Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 460. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 460. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal'la Sofrada eğlence dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Zuhal Topal'la Sofrada yarışması her hafta birbirinden renkli yarışmacıları ve rekabet dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen yemek yarışması hafta içi her gün saat 16.00'da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Zuhal Topal'ın başarılı sunumu ile ekrana gelen Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında gelinler ve kaynanalar performanslarını gösteriyor. Gelinlerin belirledikleri menüyü en iyi şekilde hazırlamaya çalıştığı programda kaynanalarda verdikleri puanlar ile kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışıyor. Haftanın her günü farklı yarışmacının mutfağa girdiği programda en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal'ın da puan verdiği yarışmacılar birinci olmak için kıyasıya rekabet ediyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ekim Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının dün yayınlanan bölümü ile haftanın finali geldi çattı. Heyecan git gide yükseldiği yarışmada dün Hülya Doğla menüsünü hazırladı. Hülya Doğla'nın 29 puan aldığı 22 ekim programında rekabet zirveye ulaştı. Hülya Doğla'da önce yarışan Gamze Oktay 26 ve Emine Doğan 21 puan almıştı.

Haftanın 4. yarışmacısı Hülya Doğla menüsü ile 29 puan alarak birinci olma şansını kaybetti. Haftanın en yüksek puanı şuanda ilk gün yarışmacısı olan İnci Şemgül'e ait. 31 puan alan İnci Şengül'ün tek rakibi bugün hünerlerini gösterecek olan Aysun Sığındım. Aysun Sığındım 31 puanı geçebilirse haftanın kazananı olacak.

Zuhal Topal'la Sofrada 19-23 Ekim Haftası Birincisi Kim Oldu?

Haftanın finaline gelinen yarışmada heyecan doruğa çıktı. 19-23 Ekim haftasının kazananı bugün belli olacak. 23 Ekimde haftanın birincisinin kim olduğu ise henüz belli değil. Zuhal Topal'la Sofrada bugün saat 16.00'da haftanın finali ile ekrana gelecek. Program yayınlandıktan sonra haftanın birincisini haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.