Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi Kim Oldu? 23 Ekim 560. Bölüm Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 560. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 560. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta farklı konsepti ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda heyecan ve rekabet tüm hızı ile devam ediyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15'te ekrana gelmeye devam ediyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta programında gelinler ve kaynanalar takım olarak yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği yarışmada kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bilmeden puanlama yapıyor. Onur Büyüktopçu'nun da puanları ile haftanın birincisini seçtiği programda günün birincisi olan yarışmacı çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan yarışmacı 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Her hafta en düşük puanı alan gelinin eleme postasına düştüğü programda yarışmacılar bileziklerin sahibi olabilmek için günün yemeğini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Rekabetin hiç bitmediği program izleyici tarafından ilgi ile takip ediliyor.

Gelinim Mutfakta 22 Ekim Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasının dün yayınlanan bölümünde heyecan doruğa çıktı. Haftanın finaline yaklaşılırken alınan her puanın önemli olduğu programda yarışmacılar kıyasıya rekabet etti.

Gelinim Mutfakta programının 22 Ekim bölümünde Aysun günün birincisi oldu. 20 puan alarak çeyrek altınların sahibi olan Aysun, günün birinciliğini alarak izleyenleri şaşırttı. Aysun'dan sonra 15 puanla ikinci olan Zeynep'i 12 puan alan İlayda takip etti. Yeni yarışmacı Didem ise 11 puan alarak günü son sırada kapadı. Gelinim Mutfakta yarışmasında hafta boyu düşük puanlar alan yeni yarışmacı Didem'in elenmesi bekleniyor. Heyecan dolu geçen haftada finale gelinmişken favori yarışmacılardan Zeynep'in altın bilezikleri tekrar alıp alamayacağı ise merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta 19-23 Ekim Haftasının Birincisi Belli Mi?

Gelinim Mutfakta yarışmasında 19-23 Ekim haftasının birincisi henüz belli değil. Haftanın son programı bugün yayınlanacak. Gelinim Mutfakta yarışması haftanın finalinin yapılacağı 23 Ekim bölümü ile bugün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında olacak. Program yayınlandıktan sonra haftanın birincisi olan ismi haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.