Babil Dizisi 17. Bölüm Full İzle! 23 Ekim Babil Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Milyonları ekrana kilitleyen Babil dizisinin yayınlanan bölümlerini izlemek istiyorsanız Babil son bölüm izle, Babil 17. Bölüm izle makalemizle; çok sevilen Babil dizisinin son bölümünü izleyebilir ve dizi ile ilgili bütün detaylara kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Babil 17. Bölüm tek parça izle kısmı ile Babil dizisini reklamsız izleyebilirsiniz. Babil dizisinin yayınlanan fragmanına bakmak için ise sitemizde yer alan erişim kısmına tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Babil Dizisi 17. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Babil şaşırtan yeni bölümleri ile har hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni sezonda da çarpıcı gelişmelerin yaşandığı Babil dizisinde her bölümde heyecan artıyor. Yayınlandığı ilk günden beri izleyicinin ilgisini çekmeyi başaran Babil dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00'da Star TV'de ekrana geliyor.

Babil dizisinde Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak, Birce Akalay ve Aslı Enver gibi oyuncular yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Babil dizisi farklı senaryosu ile de ilgi çekmeye devam ediyor. İşinden atılan İrfan'ın oğlunun hasta olmasını öğrenmesi ile başladığı tehlikeli maceranın anlatıldığı dizide her bölüm yeni gelişmeler yaşanıyor. Babil dizisi ilginç senaryosu ve beklenmeyen gelişmeleri ile her hafta izleyiciyi ekrana çekmeyi başarıyor.

Babil Dizisi 16. Bölümde Neler Oldu?

Babil dizisi geçen hafta yayınlanan bölümü ile heyecanı yine yükseltti. İrfan'ın değişen stratejisi ile 16. bölümde ortalık iyice geriliyor.

Babil dizisinin geçen hafta yayınlanan 16. bölümünde İlay İrfan'ın hapisten çıktığını öğreniyor. Süleyman ile evlenen İlay İrfan ile yüzleşmekten korkuyor. Bu sırada Egemen ise Eda'yı kendisine alıştırmaya çalışıyor. İrfansız bir hayata doğru itilen Eda ne yapacağını bilemiyor. Kafası karışan Eda İrfan'ın hiç beklemediği bir karar veriyor.

Strateji değiştiren İrfan sadece Deniz'i düşünüyor. Deniz ile arasına giren herkesi karşısına almaya hazır olan İrfan Egemen ve Süleyman'a yeniden meydan okuyor. Üçlü arasında kartlar yeniden dağıtılırken, Ayşe ise sadece İrfan'ı düşünüyor. İrfanda bu süreçte yanında olan tek kişinin Ayşe olmasına şaşırıyor. İkili arasındaki çekim her geçen gün artmaya başlıyor.

Babil Dizisi 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Babil dizisinin heyecanlı geçen 16 bölümünden sonra yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 17. bölüm fragmanında Eda ile Egemen'in evlenmesi dikkat çekiyor. Deniz'in Egemen'den rahatsız olmaya başlaması ve İrfan'ı araması da gerilimi arttırıyor. Babil dizisi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da Star TV'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.