Kalk Gidelim 126. Bölüm Full İzle! 24 Ekim Kalk Gideli Aşk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

En eğlenceli ve en sevilen diziler arasında yer alan Kalk Gidelim dizisine ulaşmak ve son bölümlerini izlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sizlerde Kalk Gidelim 126. Bölüm izlemek ya da Kalk Gidelim son bölüm izlemek için tıklayabilirsiniz ve reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Kalk Gidelim 126. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız bölüme ulaşmanız için yeterli olacaktır.

Kalk Gidelim 126. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının sevilen yapımı Kalk Gidelim yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Köyde yaşanan macera dolu hayatın anlatıldığı dizi izleyenler tarafından ilgi ile takip ediliyor. TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden Kalk Gidelim neşe dolu bölümleri ile seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Kalk Gidelim dizisi her hafta cumartesi günleri saat 20.00'da yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri ve Hayrettin'in oynadığı Kalk Gidelim dizisi kimi zaman eğlenceli kimi zaman duygusal sahneleri ile ilgi çekmeye devam ediyor. Mustafa Ali ve ailesinin köylerine dönmesi ile başlayan hikayede her hafta başka maceralar yaşanıyor. Kalk Gidelim dizisi heyecan ve eğlence dolu bölümleri ile her hafta ekrana gelmeye devam ediyor.

Kalk Gidelim Dizisi 125. Bölümde Neler Oldu?

Kalk Gidelim dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde Seyfettin ve Mustafa Ali atışmaları yine eğlenceli dakikalar yaşattı. Gecenin bir vakti Mustafa Ali'nin süpürge ile Seyfettin'i dövmesi ile ikisi arasındaki kapışma artmaya başlar. Mustafa Ali'ye evi dar eden Seyfettin her yerde onu aramaya başlar. O sırada başlarına gelen felaketi öğrenir. Boru patladığı için evin suyu kesilmiştir. Sevda'nın Covid olduğunu düşünen Seyfettin suların kesilmesine çok sinirlenir.

Perihan'a gelen kargo çocuklarında merak uyandırır. Gelen kargoyu herkesten saklayan Perihan internetten zayıflama hapı almıştır. Nurcan'ın formada olmasını kıskanan Perihan da zayıf olmak ister. Hap aldığını Sevda'ya anlatır. Habere sevinen Sevda'da zayıflama hapını kullanmaya başlar. Perihan ve Sevda hapı normalden daha çok içinde unutkanlık sorunu yaşamaya başlarlar. Böylece ikilinin ne yaptığı anlaşılır. Bu sırada Kelle İsmail ise Yasemin'in istediği üzerine Samim'i istemeye gitmeye karar verir. Samim'i istemeye geleceklerini öğrenen Seyfettin de heyecanlanır.

Kalk Gidelim Dizisi 126. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Geçen hafta yayınlanan bölümü ile seyirciye eğlenceli bir o kadar da duygusal anlar yaşatan Kalk Gidelim dizisinin merakla beklenen 126. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.