Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 26 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Sabah saatlerinin sevilen programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah kıpır kıpır bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği eğlenceli program yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her gün saat 09.45'te Star TV'de ekrana geliyor.

Demet Akalın ve Alişan'ın eğlenceli sunumu ile yayınlanan program konsepti ile ilgi çekmeye devam ediyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hem eğlenceli hem de bilgi dolu bölümleri ile seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Mutfaktan sağlığa, magazinden müziğe birçok konunun konuşulduğu programa her gün sanat dünyasının sevilen isimleri konuk oluyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı renkli konukları ve zengin içeriği ile yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 23 Ekimde Neler Oldu?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı geçen haftanın son yayını ile yoğun ilgi gördü. 23 ekimde Suzan Kardeş, Dr. Feridun Kunak, Parviz Apdullayev ve Şef Hüseyin Güvenç'in konuk olduğu programda neşe dolun saatler yaşandı.

Suzan Kardeş eğlenceli şarkıları ile izleyiciye müzik şöleni yaşatırken, Parviz Apdullayev de sürprizleri ve açıklamaları ile ekrana neşe kattı. 23 ekim programının diğer konuğu Dr. Feridun Kunak'ın sağlıklı yaşamın  sırlarını verdiği program da Şef Hüseyin Güvenç de lezzetli ve ekonomik tarifleri ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı renkli konukları, özel açıklamaları ve gündemleri ile bilgi dolu saatler sundu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 26 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında geçen haftanın son yayınından sonra 26 Ekim programı konukları tanıtıldı. Nadide Sultan'ın konuk olacağı 26 Ekim programı bugün saat 09.45'te ekrana gelecek. Türk müziğinin önemli isimlerinden Nadide Sultan hem şarkıları hem de özel açıklamaları ile programa konuk olacak. Sevilen sabah programı Star TV'de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.