Uyanış Büyük Selçuklu 5. Bölüm Full İzle TRT1! 26 Ekim Uyanış Büyük Selçuklu 5. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 5. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 5. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış Büyük Selçuklu 5. Bölüm Full İzle TRT1! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi büyük bir ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Yeni sezonun en iddialı yapımlarından olan Uyanış Büyük Selçuklu yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye çalışıyor. Sevilen dizi her hafta pazartesi günleri saat 20.00'da heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor.

Başrollerini Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci'nin oynadığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi heyecan dolu bölümleri ve aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin tarihe ışık tutan hikayesi de ilgi çekiyor. Melikşah'ın tahta geçmesi ile Selçuklu devletinin verdiği mücadeleleri anlatan dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin geçen hafta yayınlanan 4. bölümünde Sencer'in başına gelenler büyük heyecan yarattı. Terken hatunun yaşadıkları seyirciyi korkuturken, Elçin'in hamleleri ise merakla bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünde Sencer, Rüstem ve Arslantaşı kurtarmak için İlteber'in köşküne gizlice girer. Mücadele arkadaşlarını kurtarmak isteyen Sencer'in İlteber'in kızı Turna'ya yakalanması ise heyecanı yükseltti. Turna ile Sencer'in aralarındaki sevginin nereye varacağı merak konusu oldu. Bu sırada Elçin'in intikam için geldiğine dair kanıtlar bulan Terken Hatun bunları Melilkşah'a götürmek ister. Yolda ölümcül bir kaza geçiren Terken hatun ve bebeğine ne olacağı ise merak ediliyor. Yorgos Sencer'in kim olduğunu anlamıştır. Bu sırada Andreas da Melikşah'ın casus olduğunu öğrenmek üzeredir.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde geçen hafta heyecanın yükselmesinden sonra yaşanacaklar merak konusu oldu. Turna ile Sencer aşkı, Melikşah'ın devletini kurtarma çabası ve Terken ile Elçin çekişmesi merakla bekleniyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TRT1 ekranlarında seyircisi işe buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.