Sefirin Kızı 25. Bölüm Full İzle Star TV! 26 Ekim Sefirin Kızı 25. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sefirin Kızı 25. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, Star TV’nin en güzel dizisi olan Sefirin Kızı ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Sefirin Kızı 25. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Sefirin Kızı 25. Bölüm izle, makalemizle birlikte Sefirin Kızı son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Sefirin Kızı 25. Bölüm…

Sefirin Kızı 25. Bölüm Full İzle Star TV! TIKLAYINIZ

Star TV'de ikinci sezonu ile ekrana gelen Sefirin Kızı dizisi ilgi ile takip ediliyor. Sevilen hikayesi ile her hafta izleyiciyi ekran başına çeken dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile takip edilen Sefirin Kızı dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00'da Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Başrollerini Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaştığı Sefirin Kızı dizisi her bölümü ile ilgi çekmeye devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı senaryosu ile sevilen dizi Nare ve Sancar'ın zorluklarla dolu aşkını, aile ve arkadaş olmanın hikayesini anlatıyor. Kimi zaman dramatik kimi zaman eğlenceli sahneleri ile sevilen dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Sefirin Kızı Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Sefirin Kızı dizisi geçen hafta yayınlanan 24. bölümü ile seyirciye duygusal anlar yaşattı. Sancar ve Nare'nin kenetlenmesi ve Sancar'ın yeniden Gediz ile yan yana gelmesi duygulun sahneler yarattı.

Sefirin Kızı dizisinin son bölümünde Menekşe'nin uyku ilacı koyduğu limonatadan içen Melek'in kalbi durur. Kızlarının kalbinin durması Sancar ve Nare'yi kenetlenmeye mecbur bırakır. Kızlarının hayatı söz konusu iken düşmanlık etmeyen Sancar ve Nare, korku içinde Melek'in düzelmesini beklemeye başlar. Sancar Melek uyanırsa Nare ve Melek'in gitmesine izin vereceğine dair adak adar. Melek'in uyanması ile herkes rahat bir nefes alır. Kızı ve Nare'nin gitmesine izin verecek olan Sancar'ın biran önce Akın'ı bulması gerekir. Kahraman'a tuzak hazırlayan Sancar Gediz'den Akın'ı bulmak için yardım ister. İki sağdıç uzun zaman sonra yeniden bir araya gelir. Gediz ve Sancar Akın'ı bulur. Şimdi Sancar kızına yapılanın hesabını soracaktır.

Sefirin Kızı Dizisi 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sefirin Kızı dizisinin 24. bölümünün final sahnesi ile heyecan doruğa çıktı. Nare'ye söz verdiği halde Akın'ı öldürmek isteyen Sancar'ın ne yapacağı merak ediliyor. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da Star TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.