Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 27 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Kıpır kıpır program eğlence ve bilgi dolu konsepti ile izleyiciyi ekrana kilitliyor. Sabah kuşağının en sevilen programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi her gün saat 09.45'te izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Demet Akalın ve Alişan'ın sunumu ile ekrana gelen sabah programında birbirinden renkli konuklar ağırlanıyor, birçok konu masaya yatırılıyor. Eğlenceli sabah programına konuk olan sanat dünyasının ünlü isimleri özel açıklamaların ile gündem yaratıyor. Hem eğlendiren hem bilgilendiren sabah programında sağlıktan astrolojiye, mutfaktan magazine birçok konu konuşuluyor. Her gün farklı sanatçıların müzik şöleni yaşattığı programda eğlence her dakika devam ediyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 26 Ekimde Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün yayınlanan bölümünde eğlence yine zirveye çıktı. Türkiye'nin sevilen isimlerinden Nadide Sultan'ın konuk olduğu 26 ekim programında Nadide Sultan şarkıları ile müzik şöleni yaşattı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah'ın dünkü bölümünde mutfakta da pratik ve ekonomi menü tarifleri verildi. Hem tariflerin hem de magazinin konuşulduğu bölümde Nadide Sultan özel açıklamalar yaptı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 27 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dünkü bölümünden sonra yayınlanan tanıtım filmi ile 27 Ekim konukları izleyiciye gösterildi. Programa bugün sevilen türküleri ile Elif Buse Doğan konuk oluyor. Elif Buse Doğan herkesin sevdiği türkülerle müzik şöleni yaşatırken Serkan Çağrı da klarneti ile eşlik edecek. Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı'nın müzikleri ile renk katacağı programda birçok magazin başlığı konuşulacak.

Demet Akalın ve Alişan'ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen program renkli konukları ile bugün yayınlanacak. Sabah saatlerini neşe dolu geçirmek isteyenler kaçırmasın. Program STAR TV ekranlarında saat 09.45'te izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.