Zuhal Topal'la Sofrada 462. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 27 Ekim Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 462. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 462. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların en sevilen yemek programı Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün ekrana gelmeye devam ediyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan programda eğlence ve rekabet hız kesmeden devam ediyor. Zuhal Topal'la Sofrada programı hafta içi her gün saat 16.00'da ekrana geliyor.

Zuhal Topal'ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen yemek yarışması her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Gelinlerin ve kaynanaların yarıştığı gündüz kuşağı programı çekişme dolu anları ile seviliyor. Gelinlerin hazırladıkları menüyü en iyi şekilde sunmaya çalıştığı programda kaynanalar ise verdikleri puanlar ile kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışıyor. Zuhal Topal'ın da puan verdiği yarışmada haftanın en yüksek puanını alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Yarışmacılar ödülü kazanmak için kıyasıya rekabet ediyor

Zuhal Topal'la Sofrada 26 Ekim Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada programı dün yayınlanan bölümü ile yeni haftaya başladı. 26 Ekim programı ile yeni haftanın yarışmacıları ve ilk gün performansını gösteren gelinin puanı belli oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada programında bu hafta pazartesi günü Seçil ve kaynanası Eda, salı günü Meryem ve kaynanası Sevtap, çarşamba günü Derya ve kaynanası Kevser, perşembe günü Elmas ve kaynanası Hatice son olarak da cuma günü Sevgi Nur ile kaynanası Zeynep yarışacaklar. Haftanın ilk yarışmacısı olan Seçil dün hazırladığı menü ile performansını gösterdi. Çiğ börek, alişke çorbası, kabak tarator, ciğer sarma ve karamelize soğan gibi çeşitli lezzetlerin bulunduğu menüsü ile Seçil oldukça iddialı yarışmacılardan biri.

Zuhal Topal'la Sofrada 27 Ekim Yarışmacısının Puan Durumu Belli Mi?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın ikinci yarışmacısı Meryem bugün performansını gösterecek. 27 Ekim günü yarışacak Meryem'in puanı ise henüz belli değil. Puan durumu açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz. Sevilen yemek programı Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi hergün olduğu gibi bugün de saat 16.00'da FOX TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.