Baraj Dizisi 11. Bölüm Full İzle Fox TV! 27 Ekim Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 11. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 11. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 11. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 11. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj Dizisi 11. Bölüm Full İzle Fox TV! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının iddialı yapımlarından Baraj dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. FOX TV'nin en sevilen yapımlarından olan Baraj dizisi ekrana geldiği günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Heyecan dolu bölümleri ile seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran Baraj dizisi her hafta salı günleri saat 20.00'da FOX TV'de yayınlanıyor.

Baraj dizisinin başrollerini Feyyaz Duman, Burak Yörük, Biran Damla Yılmaz ve Sumru Yavrucuk paylaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Baraj dizi hikayesi ile de seviliyor. Yeşilçam filminden uyarlanan Baraj dizisi, dolandırıcılık yapan bir kadının aşık olması ile değişen hayatını anlatıyor. Birçok sırrın ortaya çıkması ile her geçen gün daha da heyecanlı hale gelen Baraj dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Baraj Dizisi 10. Bölümde Neler Yaşandı?

Baraj dizisi yayınlanan son bölümü ile heyecanı doruğa çıkardı. Nehir ile Tarık ilişkisi beklenmedik bir noktaya giderken, Nazım'ın sırlarının ne zaman ortaya çıkacağı ise merak ediliyor.

Baraj dizisinin geçen hafta yayınlanan 10. bölümünde Nehir'in Nazım'ı seçmesi Tarık'ı çok üzer. Yaşadığı hayal kırıklığı ile baş edemeyen Tarık Fulya ile nişanlanmaya karar verir. Tarık ve Fulya nişan hazırlıklarına başlamışken, Nehir cephesinde ise yeni gelişmeler yaşanmaktadır. Polis Nehir'i ararken Nazım ile ilişkisi olduğunu öğrenir. Nazım'ın suçlanmasını istemeyen Nehir teslim olmaya karar verir. Ancak Nazım buna izin vermez. Nehir'i kaybetmeye hiç niyeti yoktur.

Nazım, Nehir ve Tarık nişan günü bir araya gelir. Herkesin bir araya toplandığı nişanda beklenmedik bir sürpriz yaşanacaktır. Tarık'a kızgın olan Zehra büyük bir sürpriz hazırlamıştır.

Baraj Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin 11 bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Nehir'in yaralı olması ve Nazım'ın ona sahip çıkması gösterildi. Nazım'ın çocuğunun olması ve bir kadının çıkıp gelmesi ise ortalığı karıştırdı. Baraj dizisi merakla beklenen 11. bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX'ta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.