Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 28 Ekim 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 28 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 28 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 28 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 28 Ekim 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen reality programı Esra Erol'un sunumu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Esra Erol programı ile akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Sevilen reality programı her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Çarpıcı olay ve akıl almaz gelişmelerle ekrana gelen program hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ikindi kuşağında yayınlanıyor. Esra Erol her gün saat 16.20'de ATV'de izleyicisi ile buluşuyor.

Ekranların en güvenilir yüzlerinden biri olan Esra Erol programı ile gündem olmaya devam ediyor. Esra Erol'un DNA testleri ile gerçekleri ortaya çıkardığı ve aileleri buluşturduğu programda akıl almaz olaylar yaşanıyor. Esra Erol'un reality programında kayıplar bulunuyor, dağılmış aileler kavuşuyor. Sevilen reality programla gündem olan Esra Erol, yardım kampanyaları ile de adından söz ettiriyor. Hem sosyal sorumluluk projeleri ile hem de programında mağdurlara yardım etmesi ile adından söz ettiren Esra Erol hafta içi her gün saat 16.20'de izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Esra Erol'da 27 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un sevilen reality programında dün yine birçok gelişme yaşandı. Yeni isimlerin katıldığı programda ele alınan gündemlerle ilgili gelişmeler yaşandı. Esra Erol'un 27 Ekim yayını olumlu gelişmeleri de ekrana taşıdı.

Esra Erol'un dün yayınlanan programında uzun süredir aranan Rabia bulundu. Esra Erol'un bulduğu Rabia canlı yayına bağlandı. Nişanlandığını ve yakında evleneceğini söyleyen Rabia'nın programa gelip gelmeyeceği ise belli değil. Esra Erol'a dün katılan Ayşe Filiz ve kızı Buse de ilgi çeken gündemlerden biri oldu. Buse biyolojik anne ve babasını aradığını ve onları bulsa bile kendisini büyüten annesi Ayşe Filiz'i bırakmayacağını söyledi. Ayşe Filiz de ailesini bulmak için Buse'ye destek olduğunu ve onu çok sevdiğini anlattı. Esra Erol'da konuşulan diğer bir gündem ise 16 yaşında Kayseri'den kaybolan kız oldu. Anne Selda hanım kızının sabah 09.00'da arkadaşı Ezgi'nin yanına gitmek için evden çıktığını ve geri gelmediğini söyledi.

Esra Erol 28 Ekim Gündemleri Neler?

Esra Erol'un sevilen reality programında dün ele alınan gündemler araştırılmaya devam ediliyor. Programın gündemleri ile ilgili gelişmeler bugün yayınlanacak olan bölümde konuşulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.