Benim Adım Melek Dizisi 37. Bölüm Full İzle! 28 Ekim Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek 37. Bölüm izle ve Benim Adım Melek 37. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Benim Adım Melek 30. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Benim Adım Melek 37. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Benim Adım Melek son bölüm izle...

Benim Adım Melek Dizisi 37. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi her bölümü ile seyirciyi ekrana çekmeyi başarıyor. İkinci sezonunda da başarılı şekilde devam eden yapım hikayesi ile dikkat çekmeye devam ediyor. Benim Adım Melek dizisi yeni bölümleri ile her hafta çarşamba günleri saat 20.00'da ekrana geliyor.

Benim Adım Melek dizisi hem hikayesi hem de ünlü oyunculardan oluşan kadrosu ile ilgi toplamaya devam ediyor. Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk gibi isimlerin yer aldığı dizide çocukların için mücadele eden bir annenin hikayesi anlatılıyor. Yıllar önce evlenerek terk ettiği memleketine çocuklarının hayatı için geri dönen Melek'in her şeye rağmen mücadele etmesini anlatan dizi heyecan dolu gelişmeler ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Benim Adım Melek Dizisi 36. Bölümde Neler Yaşandı?

İkinci sezonu ile ekrana gelen Benim Adım Melek dizisinin 36. bölümünde Melek'in hastalığının ortaya çıkması ile işler karıştı.

Benim Adım Melek dizisinin yayınlanan son bölümünde Seyit Ali kızının hasta olduğunu öğrenir. Defne ile birlikte Melek'in hasta olduğunu öğrenen Seyit Ali kızını konağa nasıl getireceğini düşünmeye başlar. Kerem ve Defne'nin de Seyit Ali'ye destek olduğu bu konu Melek ile babasının arasını iyice açacaktır. Babasının her şeyi öğrendiğini bilen Melek uzaklaşmak ister. Halil de Melek'in peşinden gider. Tüm bunlar yaşanırken Mithat ve Seyran ise evlilik hayali kurmaktadır. Ancak Mithat'ın aldığı kötü haberle hayalleri yıkılır. Mithat yaşadığı üzüntülü anları Seyran ile paylaşır. Bu sırada Kerem ve Defne'nin oyunlarının bir işe yaramayacağını düşünen Seyit Ali Melek'i konağa getirmek için Melek'in ev sahibi ile konuşur ve kızını evden  atmasını ister. Babasının sinirle bunu yaptığını düşünen Melek ne yapacağını bilemez.

Benim Adım Melek Dizisi 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Benim Adım Melek dizisinin son bölümünden sonra 37. bölüm fragmanı merakla beklenmeye başladı. Dizide Melek ile Seyit Ali'nin arasının nasıl olacağı ve Mithat'ın başına gelenler karşısında ne yapacağı merak ediliyor. Benim Adım Melek dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.