Sen Çal Kapımı 16. Bölüm Full İzle! 28 Ekim Sen Çal Kapımı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sen Çal Kapımı 16. Bölüm tek parça izle, Sen Çal Kapımı son bölüm izle sorguları ise en çok aratılan başlıklar olarak karşımıza çıkıyor. Sizlerde ekranların popüler dizisi Sen Çal Kapımı 16. Bölüm tek parça izle seçeneği sayesinde Sen Çal Kapımı 16. Bölüme ulaşabilirsiniz. Son bölüm hakkında reklamsız bilgi almak için ise Sen Çal Kapımı son bölüm izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Sen Çal Kapımı 16. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının en sevilen yapımlarından Sen Çal Kapımı eğlence ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana seyirciden yoğun ilgi gören dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Sosyal medyanın en çok konuşulan yapımı olan Sen Çal Kapımı her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizi her hafta çarşamba günleri saat 20.00'da FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerini Kerem Bürsin ve Hande Erçel oynuyor. Ünlü oyuncuları kadrosunda bulunduran dizi eğlenceli hikayesi ile de dikkat çekiyor. Birbirlerinden çok farklı olan Eda ve Serkan'ın oynadıkları aşk oyununun gerçeğe dönmesini ve aralarındaki engelleri anlatan dizi ilgi ile takip ediliyor.

Sen Çal Kapımı 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Sen Çal Kapımı dizisi geçen hafta 15. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Eda ve Serkan arasındaki soğuk savaş dikkat çekti.

Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünde Eda , Serkan'ın onu terk etmesini anlayamaz. Serkan'dan ayrılmaya dayanamayan Eda İtalya'ya gitmeye karar verir. Ancak bu kararı aldıktan sonra bursu ona babaannesini verdiğini öğrenir. Babaannesi ile halasının anlaştığını öğrenen Eda deliye döner ve halası ile de arası bozulur. Her şeyin üst üste gelmesi ile Eda artık kimsenin hayatına karışmasına izin vermemeye karar verir. Bu sırada Eda'nın işten ayrıldığını öğrenen Efe ona kendi bünyesinde çalışma fırsatı verir. Serkan ile aynı yerde olmak istemeyen Eda bu teklife çok sıcak bakmasa da sonunda kabul eder. Eda'nın ofise dönmesine çok sinirlenen Serkan, Efe'nin çalışanı olduğu için bir şey diyemez. Yeniden aynı ofiste çalışmaya başlayan ikili arasında soğuk savaş başlar. Eda Serkan'dan ayrılığın intikamını almaktadır.

Sen Çal Kapımı 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünde Eda ve Serkan arasında yaşanacaklar merak ediliyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00'da FOX TV'de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.