Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Ekim Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Ekim canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 29 Ekim Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının sevilen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah eğlence dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Güne enerjik başlamak isteyenlerin severek takip ettiği programda hem eğlenceli hem de bilgilendirici saatler yaşanıyor. Sabah kuşağının en sevilen programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi her gün saat 09.45'te ekrana gelmeye devam ediyor.

Demet Akalın ve Alişan'ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programın yapımcılığını Global Medya üstleniyor. Bu sezon ekrana gelmeye başlayan program zengin konsepti ile yoğun ilgi görüyor. Sanat dünyasının ünlü isimlerinin konuk olarak ağırlandığı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında magazinden sağlığa, astrolojiden mutfağa birçok konu konuşuluyor. Uzman doktorların, müzisyenlerin ve birçok konuğun renk kattığı program yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip ediliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programı 28 Ekimde Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında dün yine eğlenceli anlar yaşandı ve sağlıklı yaşam konuşuldu. Popüler şarkıları ile Emirkan ve pop müziğin sevilen sanatçılarından Nil Karataş'ın konuk olduğu 28 ekim programında müzik ziyafeti yaşandı. Demet Akalın'ın Sultan Ahmed ziyaretinin de konuşulduğu programda Emel Yıldırım özel hayatı ile ilgili çarpıcı açılamalarda bulundu. Hem müzik keyfinin yaşandığı hem de sohbetin gerçekleştiği programda tüm yayın boyunca eğlence devam etti.

Demet ve Alişan'ın 28 ekim konuklarından biri de  Dr. Fevzi Özgönül oldu. Dr. Fevzi Özgönül sağlıklı yaşamın püf noktalarını, Koronavirüs sürecini ve daha birçok konuyu yeniden ele aldı. Stüdyoda soruları da yanıtlayan Dr. Fevzi Özgönül anlattıkları ile seyircinin ilgisini çekti.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 29 Ekim Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dünkü yayınından sonra merakla beklenen 29 ekim konuğu açıklandı. Programa 29 ekimde bir dönemin popüler isimlerinden Zeynep konuk olacak. Şarkıları ile kıpır kıpır, eğlenceli dakikarlar yaşatacak olan Zeynep özel açıklamaları ile ekrana damga vuracak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.