Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 29 Ekim 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 29 Ekim 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 29 Ekim 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 29 Ekim son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol 29 Ekim 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Esra Erol'un reality programı ekranların en sevilen ve en çok izlenen programlarından biri olmaya devam ediyor. Esra Erol ele aldığı inanılmaz gündemler ve şaşırtıcı gelişmeler ile her yayını ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen reality programı hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra yayınlanıyor. İkinci kuşağında yer alan program saat 16.20'de ATV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Esra Erol uzun yıllardır ekrana gelen programında kayıpları buluyor, yıllardır birbirini arayan aileleri kavuşturuyor, DNA testleri ile gerçekleri ortaya çıkarıyor. Birçok mağdura yardım edilen program akıl almaz gündemleri ile ilgi çekiyor. Esra Erol'un reality programı şaşırtan olaylar ile Türkiye'nin gündeminde yer alıyor. Programı İle adından sık sık söz ettiren Esra Erol yardım kampanyaları ile de mağdurlara destek oluyor. Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden olan sunucu izleyicisini ekrana çekmeye devam ediyor.

Esra Erol 28 Ekim Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol'un 28 Ekim günü yayınlanan programında yine akıl almaz birçok gündem ekrana geldi. Ailesini arayanlarında gündem olduğu programda ilginç gelişmeler yaşandı.

Esra Erol'un 28 Ekim programında biyolojik anne ve babasını arayan Buse bir kez daha hikayesini anlattı. Kendisini büyüten annesi ile programa katılan Buse Işık bir kez de olsa biyolojik anne ve babasını görmek istiyor. Esra Erol ve ekibi Buse'nin biyolojik ailesini aramaya devam ediyor. 28 Ekim günü Sibel ile ilgili ortaya atılan iddia izleyenleri şaşırttı. Sibel'in 9 aylık bebeğini satmaya kalktığı konuşuluyor. Esra Erol'un 28 Ekim bölümü yayınında aylardır haber alınamayan Rahime hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı. 4 yaşındaki çocuğu ile ortadan kaybolan Rahime'nin kimin yanında olduğu konuşuldu. Esra Erol'da 16 yaşındaki Çilem'in esrarengiz kaçışı da gündem olmaya devam ediyor. Kimliğini bile almadan evi terk eden Çilem'in nerede olduğu merak ediliyor.

Esra Erol 29 Ekim Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol'un sevilen reality programında dün ekrana gelen gündemler bugün de tartışılmaya devam edilecek. Program yeni ve çarpıcı gündemleri ile bugün saat 16.20'de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.