Ramo Dizisi 18. Bölüm Full İzle! 30 Ekim Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 18. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 18. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 18. Bölüm izle ve Ramo 18. Bölüm fragmanı…

Ramo Dizisi 18. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının sevilen yapımlarından Ramo yeni sezonda da tüm heyecanı ile ekrana gelmeye devam ediyor. İkinci sezonu ile izleyici karşısına çıkan Ramo dizisi izleyicinin beğenisini topluyor. Yeni bölümleri merakla beklenen dizinin aksiyon dolu sahneleri seyirciyi ekrana kilitliyor. Ramo dizisi heyecanla beklenen yeni bölümleri ile her hafta saat 20.00'da Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in oynadığı Ramo dizisinin kadrosunda İlker Aksum, İdil Fırat, İlhan Şen ve Macit Koper gibi isimler rol alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Ramo dizisinde Adanalı bir genç olan Ramo'nun suç dünyasındaki yükselişi anlatılıyor. Adalet aramak için girdiği yolda birçok macera yaşayan Ramo'nun Sibel'e olan aşkı ise ilgi ile izleniyor. Show TV'nin en iddialı yapımlarından olan Ramo dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Ramo Dizisi 17. Bölümde Neler Oldu?

Ramo dizisinin geçen hafta yayınlanan 17. bölümünde heyecan yine zirveye çıktı. Ramo'nun yepyeni maceralara girdiği 17. bölümde Sibel'in de farkında olmadan tehlikeye yürümesi izleyiciyi heyecanlandırdı.

Ramo dizisinin yayınlanan son bölümünde Ramo Kürşat'tan bir şeyler öğrenmek ister. Kürşat'ın verdiği ipucunun devamını merak eden Ramo bunu öğrenmek üzereyken Kürşat öldürülür. Kürşat'ın öldürülmesi ile Ramo amacına ulaşamazken, bir de katil zanlısı bulmak gerekmektedir. Kürşat'ın ölümü ile polisler olay yerine gelirken Hasan Ramo'nun kaçabilmesi için kendini feda eder. Hasan Kürşat'ı öldürdüğünü söyleyerek teslim olurken Ramo da kaçar. Bu sırada Fidan Ramo'nun Kürşat'tan öğrendiği ipucunu Sibel'e anlatır. Gerçeklerin peşine düşen Sibel'i büyük bir tehlike beklemektedir. Ramo kendisini feda eden abisi Hasan'ı hapisten kurtarmak için yolllar ararken yine beklenmedik bir tehlikenin içine düşer.

Ramo Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinin heyecan dolu son bölümünden sonra yeni böşüm fragmanı yayınlandı. Ramo'nun Hasan'ı kurtarıp kurtaramayacağı ve Sibel'in başına gelecekler merak ediliyor. Dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da Show'da.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.