Kim Milyoner Olmak İster Canlı İzle! 31 Ekim Kim Milyoner Olmak İster Tek Parça Youtube İzle!

Kim Milyoner Olmak İster canlı izle, Kim Milyoner Olmak İster 31 Ekim tek parça izle! Sorguları son zamanların en çok araştırılan konuları olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Sizler için özel olarak hazırladığımız Kim Milyoner Olmak İster canlı izle makalemizle birlikte Kim Milyoner Olmak İster 31 Ekim tarihinde neler olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz.

Kim Milyoner Olmak İster Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Bilgiyi ve eğlenceyi bir araya getiren ünlü yarışma Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ile 31 Ekim Cumartesi akşamı Atv ekranlarında. Özel olarak hazırlanan soruların yine yarışmacılara zor anlar yaşattığı programda, büyük ödülü almak için yarışmacılar büyük bir mücadele verecekler.

Dünyanın en çok izlenen bilgi yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster, 1998 yılında ilk kez yayınlanmasının ardından her zaman en çok seyredilen bilgi yarışması olmayı başarıyor. Yeni bölümleri ile birlikte büyük bir merak uyandıran ve izleyicileri de bir şekilde sorulara dahil etmeyi başaran programın bu haftaki bölümünde birbirinden ilginç yarışmacılar ter dökecekler.

Kim Milyoner Olmak İster 917. Bölümde Neler Oldu?

Yarışmanın en son yayınlanan 917. Bölümünde büyük bir heyecan yaşanmıştı. Yarışmacılardan İlge hanım ilk olarak yarışmış ve 15 bin lira değerinde olan yedinci soruda “Steven Spielberg’ün yönettiği Indiana Jones film serisinin yazarı ve 1977 yılında vizyona giren Yıldız Savaşları filminin yönetmeni kimdir?” sorusuna yanlış cevap vererek bin TL ile yarışmadan ayrılmıştı. Daha sonra gelen Umut bey ise altıncı soruda elenmiş ve “glasyoloji ne demektir?” sorusuna iki jokeri olmasına rağmen onları kullanmayarak yanıt vermiş ve yanıtı sonrasında elenmişti.

Berke Ercanoğlu ise yedinci soruda sorulan “1976’da Oscar ödüllerinde en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu ve en iyi uyarlama senaryo ödülü almış olan film hangisidir?” sorusuna Baba 2 diye cevap vermiş ve yanlış yanıt vererek elenmişti. Program genelinde büyük ödüle yaklaşan yarışmacı olmazken, yarışma yine keyifli ve merak dolu anlar yaşatmıştı.

Kim Milyoner Olmak İster Yarışması 31 Ekim Tanıtımı

ATV’de 31 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Kim Milyoner Olmak İster yarışması yine Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunda gerçekleşecek. Yarışmaya farklı şehirlerden ve eğitim seviyelerinden yarışmacılar katılırken büyük ödül için mücadele verecekler. Katılan yarışmacılar bazı sorularda zor anlar yaşarken, bazı sorulara ise kolay yanıt verecekler. Aynı zamanda heyecanın hiç dinmeyeceği yarışmada yarışmacılar kadar izleyiciler de büyük heyecan duyacaklar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.