Gönül Dağı Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 31 Ekim Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Gönül Dağı 3. Bölüm izle makalemizle birlikte, Gönül Dağı dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Gönül Dağı 3. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Gönül Dağı 3. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Gönül Dağı dizisi ve 3. Bölüme dair tüm detaylar…

Gönül Dağı Dizisi 3. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1’in yeni dizilerinden olan Gönül Dağı merak ve heyecanla dolu yeni bölümü ile 31 Ekim Cumartesi akşamı seyirci ile buluşacak. Reyting oranlarında kendisine kısa sürede üst sıralarda yer edinmiş olan dizide yeni bölümde yine büyük gelişmeler yaşanacak.

Başrollerini Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya isimlerinin paylaştığı dizinin yeni bölümünde, bir önceki bölümden kalan pek çok detay açığa çıkmış olacak ve izleyici merak ettiği sorulara yanıt bulmuş olacak.

Gönül Dağı 2. Bölümünde Neler Oldu?

Gönül Dağı’nın en son yayınlanan bölümünde izleyicilerin merak ettikleri pek çok gelişme yaşanmıştı. Dilek’in yıllar sonra kasabaya gelmesi ile birlikte Taner’in dünyası tamamen değişmişti. Aynı zamanda onun gönlünü kazanmak için ise sadece beş haftası olduğundan habersiz olan Taner, bu sefer ise onun gidişine izin vermemek için karar kalmıştı. Ancak Dilek, henüz kimselerin bilmediği birtakım sırların açığa çıkmasından ötürü işlerini bir an önce bitirip kasabadan gitmek istemişti. Taner için ise bu durum çocukluk aşkına tekrar kavuşma umudunun azalmasına neden olmuştu ancak Gönül Dağı yardımına yetişmişti.

Taner, Dilek ile birlikte Gönül Dağı’nın gizemli taraflarına doğru bir yolculuğa çıkmıştı. Bu yolculukta ise ikisinin de beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşmaları gerekecektir. Diğer tarafta ise Selami’nin düğünü ise neredeyse herkesin konuştuğu bir olay haline gelmiştir. Muammer ve Hüseyin oğullarının birbirleri ile görüştüklerinin de farkına varmamıştır. İki aile arasında gerginlik arttığında ise devreye Ciritçi Abdullah girmişti ve Muammer ile Hüseyin’i barıştırmaya çalışmıştı. Ramazan ise büyük aşk duyduğu Asuman’ın gönlünü kazanmak için çeşitli yol arayışlarına devam etmişti. İncelikle tasarladığı plan devreye girdiğinde ise beklemediği sonuçlar oluşacaktır.

Gönül Dağı 3. Bölüm Yayınlandı mı?

Gönül Dağı yeni bölümü ile 31 Ekim Cumartesi akşamı TRT1 ekranlarında olacak. Bu bölümde Dilek ve Taner’in gizemli Gönül Dağı yolculuklarının sonuçları ve başlarına gelenler, Ramazan’ın Asuman için yaptığı ince planlar ve Muammer ile Hüseyin arasındaki kırgınlık üzerine önemli gelişmeler yaşanacak ve izleyici bir an bile ekran başından ayrılmayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.