Arıza Dizisi 8. Bölüm Full İzle! 1 Kasım Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Arıza 8. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 8. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Show TV kanalının başarılı dizisi; Arıza son bölüm izle reklamsız olarak sizlerle makalemizin alt kısmındaki erişim kısmını tıklayınız…

Arıza Dizisi 8. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Arıza dizisinin yeni bölümü de merak uyandırıyor. Her hafta Pazar günleri izleyici ile buluşan Arıza dizisinin 8. Bölümünde yine merakla dolu bir hikaye izleyicileri bekliyor.

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin paylaştığı dizinin yeni bölümünde bir önceki bölümünde yaşanan önemli gelişmeler yeni bölümünde de devam ediyor. Son bölümü ile büyük bir merak içinde izleyicileri bırakmış olan dizi yeni bölümüyle Pazar akşamı ekranlara gelecek.

Arıza 7. Bölümde Neler Olmuştu?

Arıza dizisinin konusu, kendi halinde bir yaşam sürmekte olan Ali Rıza üzerine odaklanıyor. Ancak Ali Rıza’nın karanlık dünyanın güçlü patronlarından olan birisinin değerli biricik kızı olan Halide ile yolu kesişince, bu sefer olaylar bambaşka bir hale dönüşüyor. İlk bölümlerden hatırlanacağı gibi Ali Rıza ve müşterisi Halide’nin karşılaşmaları her ikisinin de yaşamını sonsuza kadar değiştirmişti. Arıza, bir taksicinin şehrin karanlık kralları ile girmiş olduğu büyük savaşı ekrana taşırken, Halide’nin duymuş olduğu tehlikeli aşkı da ekrana getiriyor.

Son bölümde, Salman’ın karşısında çok güç durumda kalmış olan Ali Rıza ve Haşmet, Burak’ın kendilerine yaptıkları ile büyük bir şaşkınlık yaşamışlardı. Ali Rıza ise gerçekleşmeyen nakliyenin sorumlusu olarak tek sorumlu Burak’ı görmektedir. Ali Rıza bu durumda ilk olarak Burak’ın depodan silahları nasıl çalmış olduğunun peşine düşmüştür. Burak ise toplantıda vaat ettikleri ile dikkatleri üzerine çekmişti ve Burak için de konsorsiyumda koltuk sahibi olma imkânı doğmuştu. Ali Rıza ise Burak tarafından saklanan silahların peşine düşmüş ve sonunda silahlara ulaşmıştı. Ama silahları ele geçirmesine rağmen Burak’ın da Ali Rıza için hazırlamış olduğu sürpriz herkesi şaşırtmıştı.

Arıza 8. Bölüm Yayınlandı mı?

Arıza 8. Bölüm Pazar akşamı Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Bu bölümde silahlara ulaşan Ali Rıza, Burak’ın kendisine hazırladığı sürprizi atlatmaya çalışırken aynı zamanda Halide de bir şekilde olaylara dahil olacak. Burak ise sürprizini daha fazla büyütecek ve başta kendisi olmak üzere herkesin büyük bir yük altına girmesine neden olacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.