Gelinim Mutfakta 566. Bölüm Canlı İzle! 2 Kasım Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 566. Bölüm canlı izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 566. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen yemek yarışması yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitliyor. Gelinim Mutfakta yemek yarışması hafta içi her gün saat 13.15'te Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Onur Büyüktopçu'nun başarılı sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışması izleyici tarafından ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Gelin ve kaynanaların takım olarak yarıştığı programda rekabet her geçen gün artıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergileyerek, günün yemeğini en iyi şekilde hazırlamaya çalıştığı programda kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bilmeden puanlama yapıyor. Tatlı atışmaların ve kıyasıya rekabetin yer aldığı Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi olan yarışmacı çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi olan yarışmacı ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Onur Büyüktopçu'nun da puanları ile her hafta 1 kişinin elendiği program neşe ve rekabet dolu yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Gelinim Mutfakta 30 Ekim Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasının geçen hafta birinci olan ismi 30 Ekim Cuma günü açıklandı. 26-30 Ekim haftası boyunca en yüksek puanları toplayan yarışmacı 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanları alan isim ise yarışmaya veda etti.

Gelinim Mutfakta yarışmasına 30 Ekim günü veda eden isim hafta boyu 66 puan toplayabilen Zeynep oldu. Geçen haftalarda defalarca birinci olan Zeynep'in elenmesi izleyenleri şaşırttı. 30 Ekim günü toplam 80 puanın sahibi olan yeni yarışmacı Ezgi ise haftanın birincisi oldu ve 5 altın bileziği kazandı. Yarışmaya bu hafta katılan Ezgi aldığı yüksek puanlarla favori isim haline geldi.

Gelinim Mutfakta 2 Kasım Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Gelinim Mutfakta yarışması 2 Kasım günü yeni haftaya başlıyor. Programa geçen hafta veda eden Zeynep'in yerine gelecek yarışmacı ise merak ediliyor. Programın 2 Kasım puan durumu ise henüz belli değil. Gelinim Mutfakta yarışması bugün saat 13.15'te Kanal D'de ekrana gelecek. Sonrasında puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.