Uyanış Büyük Selçuklu 6. Bölüm Full İzle TRT1! 2 Kasım Uyanış Büyük Selçuklu 6. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış Büyük Selçuklu 6. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 6. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış Büyük Selçuklu 6. Bölüm Full İzle TRT1! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Tarihi bir dönemi ekrana taşıyan dizi yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. TRT1 ekranlarının en iddialı yapımları arasında yer alan Uyanış Büyük Selçuklu her hafta pazartesi günleri saat 20.00'da izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Ekin Koç, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci gibi ünlü isimlerin rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu hem güçlü oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile yoğun ilgi çekiyor. Dizide Melikşah'ın tahta çıkışı ile gelişen olaylar anlatılıyor. Hem Selçuklu'nun toprak mücadelesinin hem de saray entrikalarının anlatıldığı dizi izleyiciden büyük beğeni topluyor. Sevilen dizinin yeni bölümleri ise merakla bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 5. Bölümde Neler Oldu?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 5. bölümü geçen hafta ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde aksiyon dolu sahneler yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Birçok sırrın da ortaya çıkmaya başladığı 5. bölümde heyecanlı dakikalar yaşandı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanan son bölümünde Nizamülmülk'ün oyunu ile Batıniler kendileri için hazırlanan tuzağa düştü. Sencer tuzağın hazırlandığı yere gitmemek için büyük çaba sarfetse de gitmek zorunda kalmış ve girdiği çatışmada Tapar ile yüz yüze kalmıştır. Sencer Tapar'a yüzünü göstermişken beklenmedik bir isim tarafından kurtarılır. Bu esnada Andreas ise askerlerini öldüren kişinin Melikşah olduğunu öğrenmiştir. Melikşah'tan intikam almak isteyen Andreas yeni planlar yapar ve Melikşah'ın askerlerini kılıçtan geçirir ancak Melikşah'ın en çetin askerlerinden Yalman hayatta kalmayı başarır. Tüm bunlar olurken Terken Hatun ise Elçin'in sırlarını ortaya dökmeye çalışırken geçirdiği kaza ile erken doğuma başlamıştır.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 6. Bölüm Tanıtım Filmi Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünden sonra Yalman'ın Hasan Sabbah'ın ihanetini ortaya çıkarıp çıkaramayacağı merak ediliyor. Sencer'in de Batınilerle olan mücadeleden nasıl kurtulacağının belli olmadığı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Melikşah ve Terken Hatun'un da başına ilginç olayların geleceği 6. bölüm bu akşam saat 20.00'da TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.