Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 3 Kasım 2020 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 3 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 3 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 3 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 3 Kasım 2020 Salı ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Atv ekranlarının sevilen yüzü olan Esra Erol 3 Kasım 2020 tarihli programıyla yine izleyicilere eğlenceyi ve gizemli olayları ekrana taşıyor. Çarpıcı gündem konuları ve aynı zamanda uzman konuları ile birlikte ülke gerçeklerine çarpıcı bakışlar atan Esra Erol, bugünkü programı ile yine özel bir programa imza atacaklar.

Son günlerde İzmir’de yaşanan deprem yüzünden deprem yaralarının sarılmasına yönelik çağrıda bulunacak olan Esra Erol, bu bakımdan önemli bir sosyal projeyi de imza atacak. Bunun yanında bu bölümde, gizemli kalan olayların çözülmesine uğraşılacak ve uzman konukların katılımı ile birlikte meseleler çözüme kavuşturulacak.

Esra Erol’da 3 Kasım 2020 Salı Program Akışı

Son yayınlanan programda merakta kalan pek çok konu, bugünkü programda da incelenmeye devam edecek. Türkiye’nin günlerdir konuşmakta olduğu ve 10 gündür kayıp olan Sevil Benli, kaçmış olduğu Sefer ile canlı yayına bağlanmıştı. Sevil, canlı yayına bağlanarak herkesi şok ederken, psikolojik rahatsızlıkları olduğu iddialarını da reddetmişti. Ayrıca Sevil hanım konu hakkında tekrar konuşmak istemediğini ve kendisini bulma çabalarının sona ermesini de istemişti. Bunun yanında 2 yaşındaki çocuğunu, ayrıldığı eşinden kaçırmış olan Mehmet Akyol ise kendisinin izini süren ekibe saldırmıştı.

Diğer bir yandan 25 Ekim’den itibaren kendisinden haber alınamayan Ece de en son programda Esra Erol ve ekibi tarafından bulunmuştu. Ece’nin kaçma sebebi ise Murat Gümüş isimli kişi ile kaçmak olduğu anlaşıldı. Stüdyoya getirilen Ece’nin ailesi kızlarına kavuştukları için mutluluk gözyaşları dökmüştü. Ece aynı zamanda markete gidiyorum diye evden ayrıldığını ve oradan da kaçmış olduğunu ifade etti. Aynı zamanda küçük yaşlarda kardeşleri ile yurda verilmiş olan Necati Bey de ailesini aramayı bu programda da sürdürecek.

Esra Erol’da 3 Kasım Salı Günü Canlı İzle

Gündeme dair yine ilgi çekici ve çok konuşulacak konuları ile birlikte Esra Erol’da 3 Kasım Salı günü saat 16.20’den itibaren ATV ekranlarında çözülmeyi bekleyen pek çok sorun için izleyiciler ile buluşacak. Pek çok noktadan yapılacak canlı yayın ile birlikte programda kaybolan çocuklar, dağılmış aileler ve suçluların yakalanması için çözümler sunulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.