Gelinim Mutfakta 567. Bölüm Canlı İzle! 3 Kasım Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Km Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 567. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 567. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D’nin heyecanı ve rekabeti bir arada buluşturan sevilen yarışması Gelinim Mutfakta 3 Kasım Salı günü 567. Bölümü ile ekranlara gelecek. Ekranların sempatik yüzü olarak bilinen Onur Büyüktopçu’nun sunuculuğunu yaptığı yarışmada birbirinden lezzetli tarifler bir araya gelirken aynı zamanda kaynanaların oylamaları da gün birincisini belirleyecek.

Günün sonunda sunucu ve kaynanaların yorumları ile birlikte günün birincisi açıklanacak ve böylece ödül kazananlar da belirlenecek. Eğlenceli anların yaşandığı programda özellikle Türk ve Dünya mutfağına ait lezzetlerin nasıl yapıldığı da ekrana getirilerek izleyicilerin de bu lezzetleri deneyimleme imkânları sağlanıyor.

Gelinim Mutfakta Günün Birincisi ve Son Durum

Yeni sezonda da izleyiciler tarafından büyük bir merak ile takip edilen Gelinim Mutfakta’nın bugünkü bölümünde yine keyif ve rekabet bir arada izleyiciler ile buluşuyor. Özellikle henüz hafta başı olması nedeniyle yarışmacılarda büyük bir heyecan görülürken, ellerinden gelenin en iyisini yapmaktan da geri durmuyorlar. Gizem Sancaktar ve Semra Sancaktar’ın katılımı ile daha da renkli hale gelen program, bu sayede çeyrek altına ulaşmak isteyen gelinlerin kıyasıya mücadelesine tanık olacak.

Geçen haftalarda bilezikleri alarak Zeynep ile eşit bilezik seviyesine ulaşmak isteyen İlayda beklentilerin altında kalmıştı. Bunun yanında ise yeşil saçları ile dikkat çeken Ezgi’nin programa dahil olması ve yüksek puanlar alması ile yarışma çok daha heyecanlı hale gelmişti. Ezgi aynı zamanda İlayda ile kaynanasının haberleşmelerini de dile getirmişti. Sarf ettiği sözler ile İlayda ile kaynanası olan Gülcan Hanım arasındaki mesajlaşmaya dikkat çeken Ezgi, herkesi şaşırtmıştı. Gizem ise geçen hafta Gülcan’dan iyi puanlar almıştı.

Gelinim Mutfakta 3 Kasım Salı Günü Yemek Programı

Yarışmacıların 3 Kasım’da yapacakları yemekler program başladıktan sonra belli olacak. Bu bakımdan izleyicileri yine sürpriz tarifler bekliyor olacak. Farklı gelin ve farklı kaynanalar arasında yaşanacak çekişmeler de yine programa damga vuracak. Özellikle Aysun ve İlayda arasındaki mücadele bu bölümde de yaşanması bekleniyor. Yapılan oylama sonrasında ise günün birincisinin kim olduğuna karar verilecek ve hafta finali için önemli bir avantaj elde edilmiş olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.