Masumlar Apartmanı 8. Bölüm Full İzle TRT1! 3 Kasım Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 8. Bölüm izle seçeneği ile 8. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı 8. Bölüm Full İzle TRT1! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının Salı akşamlarının en çok dikkat çeken yapımları arasında yer alan ve geniş kesimler tarafından izlenen Masumlar Apartmanı, yeni yayın hayatında izleyicilere özel bölümleri ile farklı bir dizi keyfi yaşatıyor. Dizinin 3 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok satan kitabı Madalyonun İçi’nden uyarlanan dizi, korumacı bir dede ve erkek kardeşi ile yaşayan İnci’nin yaşamı üzerine odaklanıyor. Yapmış olduğu kaza sonucunda tüm yaşamı değişen İnci’nin kazası sonucunda tanışmış olduğu Han ve büyük sırlar ile dolu olan ailesi İnci’nin yaşamını bambaşka bir boyuta taşıyor. Han’ın yaşamındaki takıntılı olan ablaları, İnci ve Han’ın bir araya gelmemeleri için büyük bir çaba gösteriyorlar.

Masumlar Apartmanı 7. Bölümde Neler Oldu?

Çok satan kitabın dizi uyarlaması olan Masumlar Apartmanı’nın son bölümünde Safiye evinin salonunda babası ile yan yana oturmakta olan İnci’yi görünce çıldırmıştı. Böyle bir hareketi kabul edemeyen Safiye’nin tepkisi yüzünden işler çığırından çıkmıştı. Safiye ve Gülben, İnci’nin ziyaretleri kapsamında kirletilmiş olan evlerini temizlemek için büyük bir çabaya girmişlerdi. Hikmet de bu durumdan payına düşeni almıştı.

Ayrıca Ege babasının kaybolmasından dolayı Han’ı sorumlu tutmuştu ve Han ile önemli bir tartışma yaşamıştı. Bu durum ise Han ve İnci arasında gerilim oluşmasına neden olmuştu. Safiye ise ev temizliği yaparken, İnci’den evi arındırmaya çalışırken sular kesilir ve böylece çok daha sinirlenmişti. Ege ise sonunda babasının kaybolması ile ilgili olan gerçeği öğrenince büyük bir yıkım yaşamıştı. Esra ise Esat tarafından Han’ın karanlık taraflarını gösteren bir bilgi öğrenmiş ve bunu İnci’ye de yansıtmıştı. İnci ise öğrendiği bilgi ile Han ile ilgili soru işaretleri oluşturmuştu.

Masumlar Apartmanı 8. Bölüm Yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 8. Bölüm ile 3 Kasım Salı akşamı TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Bu bölümde Han, kendisine şüphe ile yaklaşan İnci’nin şüphelerini gidermek için beklenmedik bir şey yapacak. Ancak atacağı bu adım başta ablaları olmak üzere herkesi şoka uğratacak bir karar olacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.