Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. Bölüm Full İzle! 3 Kasım Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. Bölüm izle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izle, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Atv’nin Salı akşamları sevilen dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170. Bölümü ile izleyicilerle buluşuyor. Bu yeni bölümde de aksiyon, gerilim ve gizemli olaylar yine öne çıkarken, son bölümden kalan pek çok konunun da yanıtının aranması devam edecek.

Çocuk yaşta girmiş olduğu yeraltı dünyasında tepeye doğru tırmanan Hızır Çakırbeyli ve ailesini konu edinen dizide, yeraltı dünyasının yine farklı tarafları seyirci ile buluşacak. Hızır kendi konumunu ve ailesini korumak için büyük mücadeleler içine girerken, aynı zamanda kendisine karşı yapılan komplolara karşı da mücadele vermek zorunda kalacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. Bölümde Neler Olmuştu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan son bölümü ile seyircilerden tam not almıştı. Karanlık dünyanın en ince ayrıntılarına kadar işlendiği dizide, son bölümde yaşananlar seyircileri aynı zamanda büyük bir merak içerisinde bırakmıştı. Hızır Çakırbeyli, son bölümde neredeyse canından çok sevmekte olduğu yeğeni Alpaslan’ın hayatta kalabilmesi için Yaman Korkmaz ile el sıkışmaya hazır bir haldeydi.

Ancak Yaman’ı masaya davet eden Hızır’ın aile içinde süre gelmekte olan gerilimleri de bir taraftan devam etmişti. Bu yüzden evi terk eden Hızır, yerleşmiş olduğu otelde ise Bahar Sincanlı’ya yakalanmıştı. Bahar’ın sinsi planlar içinde olduğunu fark eden Ceylan Çakırbeyli ise bu durumu engellemek için Bahar’ın karşısına çıkmıştı.

Emin adımlar ile Hızır’ı avucunun içine alacağını düşünen ve buna yönelik planlar yapan Bahar, bu bakımdan karşılaştığı zor durumdan kurtulmak için çocukluk arkadaşı olan Ömür’ü de belirsizlik içinde bırakmıştı. Bahar yüzünden eşi ile arası açılmış olan Ömür ise evi terk etmeye hazırlanmıştı. Diğer yandan amcasının masasından ve evinden kovulmasından sonra kendi yolunu çizmeye çalışan Alpaslan ise Yaman ile savaşmak için karar almıştı. Yaman’ı büyük bir mücadele ise köşeye sıkıştırmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz aksiyonun ve entrikanın yine bol olduğu bir bölüm ile 3 Kasım Salı akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Hızır’ın ve Alpaslan’ın içine düştükleri zor durumlar seyirciler ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.