Müge Anlı Tamamı Tek Parça 4 Kasım 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 4 Kasım canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Kasım canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı Tamamı Tek Parça 4 Kasım 2020 Çarşamba  ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

2008 senesinden bu yana ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı, Türkiye’nin gündem maddelerini belirlemeye devam ediyor. Her bölümü ile ilgi odağı olan gündüz kuşağı programı, ele aldığı olaylar ile reyting rekorları kırmaya devam ederek, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV’de, izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunduğu programda bugüne kadar birçok cinayet aydınlatılmış, birçok kayıp şahıs bulunmuş ve birçok kişi ailesi ile bir araya getirilmişti. İzleyicinin merakla takip ettiği olayları ele alan Müge Anlı ve ekibi, bu merakları gidermeye ve izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ekibi ise Psikiyatr Arif Verimli, Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen ve Avukat Rahmi Özkan gibi isimlerden oluşuyor. Ekibi ile birlikte çözdüğü esrarengiz olayların yanı sıra Müge Anlı, içinde yer aldığı çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkat çekiyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 3 Kasımda Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı, şaşırtıcı olaylar ile haftaya kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye’nin gündemi olan İzmir depreminin, mucize ismi Ayda’nın, 91 saatin sonunda enkaz altından kurtarılışı, programda Müge Anlı tarafından canlı olarak izleyicilere duyuruldu. Bu sevindirici haberin ardından, deprem için toplanan rekor bağışlar ise seyircilerin odağı oldu. Toplamda 13 milyon 632 bin TL toplandı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının önceki bölümlerine de konu olan Birgül Memiş, oğlunun velayetini ilk eşi Faruk Aydın’dan almak istediğini söylemişti. DNA testi sonuçlarına göre, Birgül’ün oğlu Görkem’in, Faruk Aydın’dan olmadığı ortaya çıktı. Faruk Aydın’ın annesi Songül Aydın’ın sözleri de programa damga vuran konular arasındaydı. Birgül Memiş’in, çocuğu 2 aylıkken terk ettiğini, 2 yıldır da çocuğa baktığını dile getiren Songül Aydın, “Oğlumun çocuğu bile olmasa ben onu öpüp başıma koydum. Ona bakacağım.” Dedi.

Programın bir diğer konusu da Zeynep Bıyık’ın mallarını alıp alamayacağı idi. Zeynep Bıyık’ın isteği yerine getirildi ve Zeynep Bıyık Niğde’ye giderek tapu işlemlerine başlamış oldu.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Kasım Gündemleri

Hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı İle Tatlı Sert programının 4 kasım günü ana gündemi İzmir’de yaşanan deprem ve depremde zarar görenlere sağlanacak olan yardım çalışmaları olacak. Enkazdan kurtarılan depremzedelerin hikayelerinin ele alınacağı bölümde, uzman yorumları ile birlikte depremden korunma yöntemleri konuşulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.