Müge Anlı Tamamı Tek Parça 5 Kasım 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 5 Kasım canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Kasım canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Müge Anlı Tamamı Tek Parça 5 Kasım 2020 Perşembe ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

2008 senesinden bu yana, 12 sezondur ATV ekranlarında seyircisi ile buluşan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı, her bölümü ile Türkiye’de gündem olmaya ve gündemi belirlemeye devam ediyor. Bütün bölümleriyle ilgi odağı olmaya devam eden gündüz kuşağı programı, işlediği konular ve ele aldığı olaylar ile reyting rekorları kırıyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında, izleyici karşısına çıkıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında, Müge Anlı ve ekibinin yoğun çalışmaları ve araştırmaları sayesinde bugüne kadar birçok üstü kapalı cinayet aydınlatılmış, canlı yayında birçok itiraf duyulmuştu. Bunların yanı sıra birçok kayıp şahıs bulunmuş, aile içi gizli olaylar açığa çıkarılmış, şahıslardan haber alınamayan onlarca aile ferdi birbirine kavuşturulmuştu. Seyircinin merakla takip ettiği olayları ele alan Müge Anlı ve ekibi, bu merakları gidermeye ve seyircileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Müge Anlı’nın ekibinde yer alan isimler şöyle:

·         Psikiyatr Arif Verimli

·         Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen

·         Avukat Rahmi Özkan

ve kamera arkasında bulunan onlarca muhabir ve çalışanla Müge Anlı ve ekibi sır dolu olayları, gizemli cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor. Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, çözüme kavuşturduğu esrarengiz olayların yanı sıra içinde bulunduğu birçok yardım ve sosyal sorumluluk projesinde adından söz ettiriyor. Başarılı sunucu ve ekibi bugüne kadar birçok suçluyu yargıya teslim etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Kasımda Neler Oldu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı, çözüme kavuşmayı bekleyen esrarengiz olayları ile haftaya kaldığı yerden devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programında hafta ortasındaki bölümde yine seyirciyi ekranları başına kilitleyecek gelişmeler yaşandı. Müge Anlı Ve Dostları Aşevi Kampanyası ile toplamda 15 milyon 546 bin TL bağış toplandı. Elinde bastonuyla köyünden kalkıp programa gelen Zeynep Bıyık, 4 tapusunu da aldı. Niğde’nin Bor ilçesinden, Müge Anlı’ya gelen hediye ile programda keyifli dakikalar yaşandı. Müge Anlı’ya, Niğde Bor tarafından şehrin anahtarı hediye edildi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 5 Kasım Gündemleri

Hafta içi her gün saat 10.00’da izleyici ile buluşan Müge Anlı İle Tatlı Sert programının bugünkü gündem maddeleri, 10 gündür haber alınamayan ve evleri kundaklanan karı – koca olacak. Kayıp Cevdet Uysal’ın canlı yayına bağlanmasının ardından neler yaşanacağı merak ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.