Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 5 Kasım 2020 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 5 Kasım canlı izle, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’a ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 5 Kasım 2020 Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Global Medya’nın yapımcılığı ile Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah, keyifli bölümleri ile kaldığı yerden devam ediyor. Ekranlarla buluştuğu günden bu yana seyircilerin keyifle izlediği, neşe dolu gündüz programı ile beraber izleyiciler güne eğlenceli bir şekilde başlıyor. İzleyenlerin eğlendiği, müziğe doyduğu, güldüğü ve aynı zamanda bilgilendiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi her gün 09.45 saatinde Star TV’de.

Ekranların sevilen yüzleri Demet Akalın ve Alişan’ın sunduğu, keyif dolu sabah programında, güne zinde ve keyifle başlamak isteyenler aradıklarını buluyor. Programda yelpaze oldukça geniş görünüyor; müzik, eğlence, mutfak, gündem ve daha birçok konu her güne ayrı bir renk katıyor. Program, birbirinden farklı konukların çarpıcı açıklamaları ve eğlenceli sohbetleri sayesinde izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Merakla beklenen dedikodular, magazin haberleri ve çok daha fazlası Demet ve Alişan İle Sabah Sabah’ta!

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 4 Kasımda Neler Yaşandı?

İzleyicilerini eğlenceli konular, mutfaktaki püf noktalar, şaşırtan açıklamalar, hiçbir yerde bulunamayan dedikodular, müzik keyfi, renkli konuklar ile ekrana kilitleyen, sabahların sevilen programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah’ın, 4 Kasım bölümünde Astrolog Elvan Yarma’nın koronavirüs hakkında yaşanacak olan gelişmeleriyle ilgili verdiği bilgiler ele alındı. Astrolog Elvan Yarma daha önce de depremi tahmin etmişti. Programın açılışında ise İzmir depreminden 91 saat sonra, enkazdan mucizevi şekilde sağ olarak kurtarılan Ayda konusu ele alındı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 5 Kasım Konukları Kimler?

Hafta içi her sabah saat 09.45’te izleyicisi ile buluşan, Star TV ekranlarının sevilen programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının, 5 Kasım Perşembe günü hangi konukları ağırlayacağı, izleyiciler için tam bir merak konusu. Seyircileri ekran başına kilitleyen programda, bugün kimlerin konuk olarak katılacağı konusu gizemini koruyor! Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı, hafta içi her gün saat 09.45’te Star TV’de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.