Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 5 Kasım 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 5 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 5 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 5 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 5 Kasım 2020 Perşembe ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da, hafta içi her gün saat 16.20’de izleyicisi ile buluşuyor. İzleyicilerin gündemde merak ettiği esrarengiz olayların aydınlandığı, sır perdelerinin aralandığı program, Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra, ikindi kuşağında seyirci karşısına çıkıyor.

Merak edilen soruların cevaplandığı, DNA testlerinin açıklığa kavuştuğu, bir araya getirilen ailelerin ve daha birçok şeyin ele alındığı programda her gün yepyeni bir olay, ekran başındaki seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Merakla beklenen tüm cevaplar, ihbar hattına gelen bilgilerle ve büyük araştırmalarla ATV ekranlarına taşınıyor.

Sevilen reality programında Esra Erol ve ekibi, gizli kalan olayları aydınlatmanın yanı sıra mağdurların yardımına da koşuyor. Yürütülen yardım kampanyaları ile adından söz ettirmeye devam eden Esra Erol ve ekibi, ilgiyle takip ediliyor.

Esra Erol 4 Kasım Programında Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran programında yaşananlar, gündemi belirlemeye devam ediyor. Esra Erol’da programının 4 Kasım bölümünde, Gülbahar Hanım evliliğinin bitmesine isyan etti. Kocasıyla gittiği piknikte fotoğraf çektirmek için oturduğu hamak, evliliğinin sonunu getirince, Gülbahar Hanım programda isyan etti. Gülbahar Hanım hislerini “Piknikte fotoğraf çektirmek için hamağa oturdum, yuvamız yıkıldı!” sözleri ile dile getirdi. Gülbahar Hanım’ın görümcesi Mukaddes Hanım da canlı yayına telefonla bağlandı. Ardından Halil Sarıkaya (Gülbahar Hanım’ın kocası) canlı yayına bağlanarak, yaşananları anlattı.

4 Kasım Çarşamba günü, programda Hasan Hüseyin ve eşi Şerife Hanım için hesaplaşma vakti vardı. Şerife Hanım ve kocası Hasan Hüseyin, canlı yayında karşı karşıya geldi.

Yadigar Hanım’ın kızı Öznur Hanım canlı yayına bağlanarak itiraflarda bulundu. “Annem, ağabeyim Şafak’ın yuvasını yıktı! Gelinimiz, annem yüzünden evden kaçtı!” sözleriyle stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Ve 38 yıllık hasret son buldu! Necati, kardeşi Oğuz Mevlüt’e Esra Erol’da programında kavuştu. Duygusal anlar yaşanan programda, izleyiciler ekran başına kilitlendi.

Esra Erol 5 Kasım Gündemleri Neler?

ATV ekranlarının beğeni ile takip edilen reality programı Esra Erol’da, 5 Kasım Perşembe günü neler yaşanacağı merak ediliyor. Esrarengiz olayların ve gergin tartışmaların sürdüğü programda bugün neler olacağı, izleyiciler için sürprizini koruyor. Esra Erol’da bugün ve hafta içi her gün saat 16.20’de ATV’de!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.